LUE: Aalto Henkilöstöpalvelut palvelee täysin normaalisti koronaviruksen aikana

Yhteinen matka Tokioon

Vasemmalla Aalto Henkilöstöpalvelun Myynti-ja markkinointipäällikkö Petri Taipalo, keskellä Annimari Korte, oikealla Jake Aalto

 

Pika-aitajuoksija Annimari Korte on tehnyt jatkosopimuksen yhteistyöstä Aalto Henkilöstöpalvelun kanssa. Korte on kaikkien aikojen nopein suomalainen 100 metrin aitajuoksija, hän rikkoi Suomen ennätyksen kuluvana vuonna Joensuussa ajalla 12,72.

Molemmat osapuolet ovat innoissaan yhteistyön jatkumisesta ja kehittymisestä. Kumppanit tulevat yhteistyössä hyödyntämään omaa, ostettua ja ansaittua mediaa monikanavaisesti.

”Hänen päättäväinen otteensa, sitoutumisensa ja menestyksensä sopivat hyvin yhteen yrityksemme tahtotilan ja arvojen kanssa. Olemme tukeneet Annimaria jo kuluvana kautena, joten yhteistyön jatkuminen tuntui molemmista osapuolista luontevalta. Aalto Henkilöstöpalvelun sponsoroinnin keskeisenä tavoitteena on saada asioita aikaan, olla aktiivinen ja yhteiskuntavastuullinen”, kommentoi Jake Aalto, CEO, Aalto Henkilöstöpalvelut.

”Matkalla Tokioon Aalto Henkilöstöpalvelut auttaa minua keskittymään harjoitteluun stressittömästi”, summaa Korte yhteistyön jatkumista.

Aalto Henkilöstöpalvelut on tukenut Annimari Kortea jo vuodesta 2018 – ollen hänen ensimmäinen yrityssponsorinsa.

Paras firma missä itse olen työskennellyt. Teillä otetaan myös ihmisenä huomioon ei vaan työntekijänä ja on yleisesti hyvä henki.

Aallon harjalla on siis hyvä ratsastaa loppuun saakka kohti auringon laskua

Aallon pitkäaikainen työntekijä: Kimi Seba Siermala