LUE: Aalto Henkilöstöpalvelut palvelee täysin normaalisti koronaviruksen aikana

Vuosi 2019 paketissa

Hyvä lukija,

toiminnan jatkuva kehittäminen palveluntarjoajana on vahvasti ollut tekemisemme keskiössä. Vuosi 2019 oli Aalto Henkilöstöpalvelulla suunnitelmallista laajentumista, kehittymistä ja kasvua.

Ilokseni voin todeta, että HPL:n (Henkilöstöpalveluyritystenliitto) loppuvuoden TOP 20 listauksessa saavutimme Otiga Finlandina sijan 11. Tämän saavutimme yhteistyössä sisaryhtiömme Personalhusetin kanssa. Tämä vahvistaa sen, että yhteistyössä on voimaa.

Aalto Henkilöstöpalveluissa tavoitteenamme on kasvaa toimialamme arvostetuimmaksi yhtiöksi, ja jatkammekin panostusta myös suorarekrytointeihin ja headhuntingiin. Olemme tunnetusti vahvoja rakennusteollisuudessa, ja nyt olemme panostaneet vahvasti myös logistiikkapuoleen. Saavutukset ovat ylittäneet kaikki odotuksemme, logistiikan hen­­­­kilöstöpalveluihin keskittynyt yhtiömme kasvatti liikevaihtoaan yli 100%

Teimme uuden aluevaltauksen ja avasimme toimipisteen Jyväskylään. Meillä on tahtotilana edistää kasvua myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Olemme toimineet jo aiemminkin maanlaajuisesti, mutta uusi toimipiste Keski-Suomessa palvelee jatkossa maantieteellisesti paremmin eteläisemmän Suomen ulkopuolisen alueen henkilöstöä ja asiakkaita. Etenkin työhaastatteluissa keskustelut kasvokkain on koettu puhelinhaastatteluja arvokkaammiksi kohtaamisiksi. Rekrytointiprosesseja saadaan myös helpotettua mahdollisten välimatkojen lyhentyessä huomattavasti.

Näemme digitaalisuuden merkittävänä voimavarana, jatkossa eri työvaiheissa tulemme hyödyntämään uuden teknologian mahdollisuuksia monikanavaisesti. Kansainvälisyys on voimavara, johon panostamme merkittävästi myös kuluvana vuonna.

Markkinointiosastomme on Petri Taipalon johdolla aktiivisilla toimenpiteillä vahvistanut brändiämme markkinalla. Hyvinä esimerkkeinä ovat hyväntekeväisyysottelut sekä yhteistyöprojektit valtakunnallisesti tunnettujen vaikuttajien kanssa.

– Parhaimmillaan yritysten yhteiskuntavastuu auttaa kaikkia osapuolia, mutta pahimmillaan se on sanahelinää. Olemme päättäneet, että kauniista ajatuksista ja sanoista siirrytään aina myös tekoihin. Tahdonkin kiittää Pelastusarmeijaa, Timo Jutilaa, Peter Vesterbackaa ja kaikkia muita hyväntekeväisyyteen osallistuneita tahoja, summaa Aalto Henkilöstöpalvelun m­yynti- ja markkinointipäällikkö Petri Taipalo.

Aalto Henkilöstöpalvelun sponsoroinnin keskeisenä tavoitteena on saada asioita aikaan, olla aktiivinen ja yhteiskuntavastuullinen. Annimari Korten päättäväinen ote, sitoutuminen ja menestys sopivat hyvin yhteen yrityksemme tahtotilan ja arvojen kanssa.  Onkin hienoa ja etuoikeutettua
jatkaa yhteistyötä kuluvana vuonna 2020.

On kuitenkin hyvä muistaa, että ilman henkilöstöä ja yhteistyökumppaneita mikään yllä olevasta ei olisi mahdollista – siitä nöyrä kiitos kaikille!

Yhdessä tekemällä saadaan asioita aikaan,
Jake Aalto, CEO, Aalto Henkilöstöpalvelut­

Jake Aalto

Betonirakentamisen ammattilaisena meillä on kovat kriteerit työntekijöille. Haluamme taata laadun ja tehokkuuden.

Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme ja ammattilaisiin, jotka olemme löytäneet Aallon voimalla.

Jarmo Puoliväli, Tuotantojohtaja, BETSET-YHTIÖT