LUE: Aalto Henkilöstöpalvelut palvelee täysin normaalisti koronaviruksen aikana

Vuoden 2020 yhteenveto – Muutoksien ja yhteistyön aloituksen vuosi

Vuoden 2020 yhteenveto – Muutoksien ja yhteistyön aloituksen vuosi - Ilona Castrén - Aalto Henkilöstöpalvelut (1)

 

Vuoden 2020 yhteenveto – Muutoksien ja yhteistyön aloituksen vuosi

Vuosi 2020 lähestyy loppuaan ja kuluva vuosi muistetaan varmasti vielä pitkään. Tuskin kukaan vielä vuosi sitten osasi odottaa mitä vuosi 2020 tuo tullessaan. Vuosi on ollut haastava juuri erään viruksen takia, jonka leviäminen on aiheuttanut pahaa niin yrityksille kuin myös ihmisille. Yritykset ovat joutuneet lopettamaan ja rajoittamaan toimintojaan, aloittamaan YT:tä ja lomauttamaan tai irtisanomaan työntekijöitään. Lomauttamiset ja irtisanomiset ovat aiheuttaneet työttömyyttä, joka taas on vaikuttanut ihmisten toimeentuloon taloudellisesti, mutta myös henkisesti.

Vaikka kyseinen virus ei ole Suomessa levinnyt niin pahasti kuin osassa ulkomaista, niin osa suomalaisista on silti joutunut kokemaan viruksen sivuvaikutukset ja haitat. Toivomme ehdottomasti vuodesta 2021 parempaan vuotta kuin mitä sen edeltäjä on ollut! Toivottavasti vallitseva tilanne saadaan nopeasti käännettyä paremmaksi ensi vuoden puolella, niin 2021 voidaan muistaa vuotena, kun koronavirus voitettiin.

Vuosi 2020 on pakottanut yritykset muuttamaan toimintojaan ja toimintatapojaan, jotta kriisistä ja poikkeustilasta on voitu selvitä mahdollisimman hyvin. Seuraavaksi toimitusjohtajamme Ilona Castrénin läpikäyntiä kuluneesta vuodesta:

 

Vuosi 2020 – Haasteiden ja muutoksien vuosi

”Itsestä riippumattomat haasteet ja kriisit pakottavat muokkaamaan olemassa olevia toimintatapoja ja käytäntöjä, ne pakottavat pois ”näin on aina ollut”-ajattelusta ja parhaassa tapauksessa aikaansaavat entistä parempia, moderneja tapoja tehdä asioita. Me olemme löytäneet ja vieneet käytäntöön hyviä uusia tapoja tehdä töitä, joustavuus ja toinen toistemme auttaminen ovat olleet fokuksessa. Nämä uudet, tehokkaat ja toimivat työskentelytavat sekä toistemme tukeminen jatkuvat varmasti vielä pandemian jälkeenkin!

Vuoteen on onneksi mahtunut myös onnistumisia, esimerkiksi kaikki ne hetket, kun olemme tehneet yhdessä töitä ja auttaneet toisiamme. Lisäksi meillä on ollut paljon aivan huikeita asiakascaseja, jotka ovat tänä vuonna tuntuneet erityisen hyvältä! Se, että yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa toimimme useilla eri toimialoilla, on ollut – ja tulee olemaan – ehdottomasti vahvuutemme. Lisäksi kulttuurimme, jossa kaiken tekemisen keskiössä on välittäminen ollut tukipilari, mihin on voinut luottaa. Yhdessä me selviämme.”

 

Yhteistyö sisaryritysten välillä tiivistyy vuonna 2021 (Aalto Henkilöstöpalvelut & Personalhuset)

”Yhteistyö Aalto Henkilöstöpalveluiden ja Personalhusetin kesken on lähtenyt hienosti käyntiin ja ensi vuonna pääsemme toivottavasti hyödyntämään yhteisiä toimitilojammekin tätä vuotta enemmän sekä tutustumaan toisiimme paremmin myös livenä! Yhdessä olemme tuplasti vahvempia ja voimme tarjota asiakkaillemme sekä työntekijöillemme entistä parempaa ja kokonaisvaltaisempaa palvelua.

Aalto on vahva rakentamisessa, rakennustuoteteollisuudessa ja logistiikassa, kun taas Personalhusetilla on valtava osaaminen kiinteistöpalvelualasta, teollisuudesta, varhaiskasvatuksesta ja muista palvelualoista. Yhteisen toimintamme kehitys ja kasvu ovat vuoden 2021 agendalla vahvasti.”

 

Asiakkaat ja työntekijämme, te olette tärkeintä – Kiitos teille!

”Haluan vielä kiittää ihan jokaista asiakastamme ja työntekijäämme! Arvostamme teitä valtavasti. Muutaman asiakkaan kanssa etenkin keväällä tuli luotua todellisia kumppanuuksia ja jokainen työntekijämme on tehnyt hienoa työtä asiakkaillamme. Suurin osa näistä tehtävistä on ollut sellaisia, ettei niitä voi tehdä etänä kotoa käsin ja ymmärrettävästi keväällä moni joutui vaikeiden päätösten eteen. Suurin toiveemme on, että ensi vuonna turbulenssi tasoittuu ja voimme tarjota entistä useammalle osaajalle mieluista työtä.”

 

Ihanaa Joulun aikaa ja entistä parempaa uutta vuotta jokaiselle!

 

Ilona Castrén

Toimitusjohtaja

Personalhuset & Aalto Henkilöstöpalvelut

 

Alkuperäinen kirjoitus: Personalhuset

Betonirakentamisen ammattilaisena meillä on kovat kriteerit työntekijöille. Haluamme taata laadun ja tehokkuuden.

Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme ja ammattilaisiin, jotka olemme löytäneet Aallon voimalla.

Jarmo Puoliväli, Tuotantojohtaja, BETSET-YHTIÖT