LUE: Aalto Henkilöstöpalvelut palvelee täysin normaalisti koronaviruksen aikana

Uusi rekrytointitiimimme palvelee asiantuntijoiden sekä toimihenkilöiden rekrytoinneissa

Uusi rekrytointitiimimme palvelee asiantuntijoiden sekä toimihenkilöiden rekrytoinneissa - Aalto Henkilöstöpalvelut & Personalhuset

Uusi rekrytointitiimimme palvelee asiantuntijoiden sekä toimihenkilöiden suorarekrytoinneissa

Maailma muuttuu ja me sen mukana; ehdoton vahvuutemme on pitkään ollut henkilöstövuokraus ja nyt pystymme vastaamaan entistä paremmin asiakkaidemme toiveisiin myös toimihenkilörekrytointeja koskien. Olemme perustaneet erityisesti suorarekrytointeihin ja toimistoalan henkilöstövuokraukseen keskittyneen yksikön – Rekrytointitiimin – , joka palvelee asiantuntija – ja toimihenkilörekrytointeja kaipaavia asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Pitkällä kokemuksella ja rautaisella osaamisella kyllästetty rekrytointitiimimme on odotettu lisä, joka vahvistaa jalansijaamme myös suorarekrytointipuolella.

Miten olemme parantaneet palveluvalikoimaamme

Pyrimme jatkuvasti kehittämään palvelutarjoomaamme, jotta voisimme olla entistäkin vahvempi henkilöstöpalvelukumppani asiakkaillemme. Uusi rekrytointitiimimme tarjoaakin palveluja erityisesti ns. valkokaulustyöntekijöiden, esimiesten ja asiantuntijoiden suorarekrytointien saralla, sekä nimenomaan toimihenkilö- ja toimistotehtäviin keskittynyttä henkilöstövuokrausta.  Rekrytointitiimimme kautta on mahdollista saada myös rekrytointeja tukevia sekä täydentäviä lisäpalveluita, joiden avulla varmistetaan, että oikea osaaja ja oikea työ todella kohtaavat. Haluamme olla täyden palvelun HR-talo, josta asiakkaamme saavat yhden katon alta kaiken tarvitsemansa avun laajalla HR-kentällä.

Vahvuutemme

Rekrytointitiimimme koostuu HR-alan rautaisista osaajista, joilla on pitkä kokemus toimihenkilö-, asiantuntija- sekä päällikköpositioiden rekrytoinneista. Osaamisemme kattaa laajan kirjon toimialoja, aina rakentamisesta ja teollisuudesta toimisto-sekä hallintoalan tehtäviin. Erityisen lähellä HR:lle sykkiviä sydämiämme ovat :

✔️Rakennusala

✔️Teollisuus

✔️Logistiikka

✔️Toimisto-ja taloushallinto

✔️Myynti

✔️HR

✔️Markkinointi ja viestintä

✔️Asiakaspalvelu

Rekrytointipalveluiden lisäksi tarjoamme joustavaa henkilöstövuokrausta, joka on ratkaisu määräaikaisiin tehtäviin tai projekteihin. Rekrytointitiimi on oma yksikkönsä, mutta taustatukea antaa koko vahva organisaatiomme, josta löytyy  eri ammattialojen henkilöstöhankintaan keskittyneet osaajat.

Rekrytointia ja HR:ää tukevat lisäpalvelut

Suorarekrytointien ja henkilöstövuokrauksen lisäksi meillä on tarjolla eri tarpeisiin räätälöitäviä lisäpalveluita. Suosittuja ovat esimerkiksi:

Henkilöarvioinnit

Henkilöarvioinnit ovat erinomainen lisäosa rekrytointiprosessiin, sillä ne antavat syvällisempää tietoa kandidaatin vahvuuksista ja kehityskohteista. Näin löydämme yritykselle juuri sen oikean kandidaatin ja helpotamme päätöksentekoa rekrytoinnissa. Arviointityökaluja on mahdollista hyödyntää rekrytoinnin lisäksi myös esimiestyön tukena, sekä henkilöstön tai osaamisen kehittämisen välineenä.

Me käytämme hakijoijden testaamisessa Aon Assessmentin innovatiivisia, online-pohjaisia arviointimenetelmiä, joilla on korkea validiteetti sekä reliabiliteetti. Testeissä yhdistyvät psykometriikka, innovatiivinen teknologia ja liiketoiminnan ymmärrys. Testipaketti räätälöidään aina tehtäväkohtaisten vaatimusten ja odotusten mukaisesti. Soveltuvuusarvioinnit toteuttaa aina sertifioitu rekrytoinnin asiantuntija.

Muutosvalmennus

Tiesithän, että työsopimuslain mukaan tuotannollisella tai taloudellisella perusteella irtisanotulla, vähintään viiden vuoden pituisessa työsuhteessa olleella työntekijällä on oikeus työnantajan kustantamaan, kuukauden palkan arvoiseen valmennukseen tai koulutukseen? Meillä on tarjota erinomainen ratkaisu näihin ja muihin työelämän muutostilanteisiin, räätälöity muutosvalmennus.

Muutosvalmennus voidaan toteuttaa yksilö-, ryhmä-ja/tai yhdistelmävalmennuksena. Muutosvalmennus on suunniteltu erikseen joko työntekijä tai toimihenkilötasolle. Sisältöön on mahdollista vaikuttaa ja otamme mielellämme huomioon osallistujien toiveita. Toteutus on asiantuntevien konsulttiemme puheenvuoroina, sekä yksilö-ja ryhmätyöskentelynä. Muutosvalmennukseen kuuluu kahden läsnäolopäivän lisäksi kotona tehtäviä harjoitustehtäviä, sekä osallistujien kanssa erikseen sovittu, yksilöllisesti räätälöity kahden tunnin valmennus/jälkiseuranta Microsoft Teamsin välityksellä.

Muutosvalmennuksen perimmäinen tarkoitus on antaa työntekijöille konkreettista apua ja eväitä omien uratavoitteiden määrittelyyn, tämän päivän työnhakuun sekä oman osaamiseen tunnistamiseen.

P.s. Vaikka ilmaisia lounaita ei vanhan sanonnan mukaan ole, tähän koulutukseen sellainen kuuluu!

Varmista onnistunut rekrytointi avullamme

Uuden työntekijän rekrytointi on aina yritykselle valtavan merkityksellinen asia ja sen oikean matchin löytämiseen kannattaa nähdä vaivaa. Virherekrytoinnit tulevat todella kalliiksi ja aiheuttavat myös epäsuoria seurauksia. Työntekijä, joka ei suoriudu työtehtävistään voi aiheuttaa tyytymättömyyttä myös yrityksen asiakkaissa. Perusteelliseen rekrytointiin käytetty aika ja raha ovat loppupeleissä huomattavasti halvempi ja kaikin puolin parempi vaihtoehto kuin maksaa virherekrytoinnista koituneita kuluja

Mikäli yritykselläsi on minkäänlaista tarvetta rekrytointien tai henkilöstövuokrauksen saralla niin ota yhteyttä, me autamme ja konsultoimme mielellämme! Etsitään yhdessä Teille parhaiten sopiva ratkaisu, jolla varmistetaan niin tyytyväinen työnantaja- kuin tekijä.

Ota yhteyttä rekrytointitiimiimme!

Pirjo Häyhä-Salovaara 🇫🇮 🇬🇧
Senior rekrytointikonsultti / Senior Recruitment Consultant
pirjo.hayha-salovaara@aaltovoima.fi
0400 728 748

Bettina Klinge 🇫🇮 🇬🇧
Rekrytointikonsultti / Recruitment Consultant
bettina.klinge@aaltovoima.fi
050 337 9694

Monia Pöllänen 🇫🇮 🇬🇧
Palvelupäällikkö / Service Manager
monia.pollanen@personalhuset.fi
050 592 8816 

Paras firma missä itse olen työskennellyt. Teillä otetaan myös ihmisenä huomioon ei vaan työntekijänä ja on yleisesti hyvä henki.

Aallon harjalla on siis hyvä ratsastaa loppuun saakka kohti auringon laskua

Aallon pitkäaikainen työntekijä: Kimi Seba Siermala