Yksikönjohtaja suurtehoimurointi-yksikköön

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia ja olemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.
Oletko esimiestyöstä ympäristönhuoltoalalla kiinnostunut kuljetusalan ammattilainen? Etsimme hyvämaineisen ja halutun työnantajan maineessa olevalle asiakasyrityksellemme yksikönjohtajaa Suurtehoimurointi-yksikköön vakituiseen työsuhteeseen Espooseen. Tehtävä on erittäin monipuolinen ja vastuullinen. Tässä tehtävässä vastaat yksikön operatiivisen johtamisen lisäksi muun muassa ajojärjestelyistä, tilauksista, tarjouksista sekä työmaalla olosta. Tämä tehtävä sopii henkilölle, joka nauttii vaihtelevista ja vastuullisista työtehtävistä sekä sopeutuu erilaisiin tilanteisiin. Tehtävässä sinulla on alaisia 11. 
Asiakkaamme on ympäristöhuoltoalalla toimiva perheyhtiö, jonka palveluihin kuuluvat kunnallis-, kiinteistö- ja teollisuustekniikan rakentaminen ja ylläpitö ympäri Suomea. Asiakkaamme tuottaa myös vesi- ja viemärijärjestelmien hallinta – ja kunnossapitopalveluita sekä niihin liittyviä palveluja asiakkaillensa.
Työsopimus solmitaan Aaltovoima Logistiikan ja toimihenkilön välille, mutta tulet työskentelemään konsulttina asiakkaallamme. Tässä tehtävässä maksetaan kilpailukykyistä palkkaa. Käytössäsi on pakettiauto työpäivien ajaksi, mahdollisesti myös vapaa-ajalle. 
Toivomme hakijalta: 
– kokemus ympäristönhuoltoalalta/suurtehoimuroinnista
– B tai C – korttia
– halukkuutta esimiestyöhön
– vastuullisuutta, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta
– kykyä yhteistyöhön sekä itsenäiseen päätöksentekoon
Tarjoamme hakijalle: 
– mielenkiintoisen ja vaihtelevan työnkuvan hyvämaineisessa yrityksessä
– vakituisen työsuhteen 
– kilpailukykyisen palkkauksen
– mahdollisuuden urakehitykseen
Eduksi katsomme: 
– alalle soveltuvan koulutuksen
– ymmärryksen kuljetustekniikasta. 
Tehtävän aloitus on mahdollisimman pian ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Mikäli olet etsimämme henkilö, täytätkö ystävällisesti sähköisen hakulomakkeemme. Muistathan liittää mukaan CV:si. Aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelut ennen hakuajan umpeuduttua.
Lisätietoja työstä antaa
Henkilöstökonsultti Anna Federley-Kokkonen
+358 50 475 9846
anna.federley-kokkonen@aaltovoima.fi
Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio- ja suositteluvideoihin
https://youtu.be/LyNsUc_NyWA
https://youtu.be/TFjqszrbhfY
Löydät meidät myös Facebookista
www.facebook.com/aaltovoima
Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.
työn johtaja, suurteho imurointi, ympäristö ala, kuljetus

Jaa tämä työpaikka:

Aloitin työt Aalto Henkilöstöpalveluissa vuonna 2009 aluksi kirvesmiehenä. Eka projekti oli Kulosaaren koulun saneeraus. Sen jälkeen työmaita on ollut useita kymmeniä, ja työttömänä en ole ollut päivääkään.

Niko, Rakennustyöryhmän vetäjä