LUE: Aalto Henkilöstöpalvelut palvelee täysin normaalisti koronaviruksen aikana

Työnjohtaja, sähkötyöt

Toimeksiantajamme on pääkaupunkiseudulla toimiva sähköasennusliike, joka tarjoaa ammattitaidolla palvelua asennus-, korjaus- ja huoltotöissä, sähköurakoinnissa, tarvikemyynnissä ja sähkösuunnittelussa. He toteuttavat myös tietoverkkokaapelointijärjestelmien, kuituverkkojen ja antennijärjestelmien urakoinnin. He palvelevat sekä yksityis- että yritysasiakkaitamme ensiluokkaisesti korkealla ammattitaidolla. He työllistävät noin 40 henkilöä, ja heidän pääkonttorinsa sijaitsee Espoossa.

He etsivät kauttamme sähkötöiden

TYÖNJOHTAJAA pääkaupunkiseudulle. 

Tehtävässäsi vastaat työnjohdosta sekä toimit esimiehenä asentajille. Vastaat töiden turvallisesta, laadukkaasta ja kustannustehokkaasta toteutuksesta. Organisoit asennustöitä ja tuet asentajiasi esimerkillisellä päivittäisjohtamisella.Työskentelet yhdessä työnjohtajien kanssa ja apunasi on teknisiä toimihenkilöitä. Toimistolta käsin hallinnoit työkohteita modernin työnohjauksen avulla.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

– soveltuvaa sähköalan koulutusta
– työkokemusta sähköasennuksista ja/tai työnjohtotehtävistä
– ongelmanratkaisu-, organisointi- ja esimiestaitoja
– vastuullista ja ahkeraa työotetta, kykyä reagoida nopeastikin muuttuviin tilanteisiin
– nykyaikaisia it-taitoja
– suomen ja englannin kielen taitoa

Henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan.

Asiakkaamme tarjoaa
– monipuolisia, mielenkiintoisia ja vastuullisia työtehtäviä
– toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen
– innovatiivisen ja osaavan yrityksen, jossa työskennellä ja mukavan työyhteisön
– kilpailukykyisen palkkauksen

Lisätietoja työstä antaa Folkan Senior rekrytointikonsultti Pirjo Häyhä-Salovaara, puh. 0400 728 748, pirjo.hayha-salovaara@folka.fi

Kiinnostuitko? Mikäli tunnet, että kuvaus sopisi Sinuun, täytä ystävällisesti sähköinen hakulomakkeemme viimeistään 18.4.2022. Muistathan liittää mukaan CV:si ja palkkatoiveesi. Aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelut jo ennen hakuajan umpeutumista.

Otiga Finland Oy on osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa toimimme Folka brändin alla, joka on yhdistetty brändeistä Personalhuset ja Aalto Henkilöstöpalvelut . Olemme henkilöstöalan ammattilaisia, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Toimimme nopeasti, mutta haluamme pitää palvelualttiuden korkealla. Kuljemme asiakkaiden sekä työntekijöiden rinnalla ja ratkaisemme haasteet yhdessä.folka.fi
FOLKA – Yhdessä työelämässä.

 

Jaa tämä työpaikka:

Betonirakentamisen ammattilaisena meillä on kovat kriteerit työntekijöille. Haluamme taata laadun ja tehokkuuden.

Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme ja ammattilaisiin, jotka olemme löytäneet Aallon voimalla.

Jarmo Puoliväli, Tuotantojohtaja, BETSET-YHTIÖT