fbpx

LUE: Aalto Henkilöstöpalvelut palvelee täysin normaalisti koronaviruksen aikana

Työnjohtaja, katu- ja kunnallistekniikka

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia ja yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Eteläsavolainen maarakennuksen alan asiakkaamme toimii mm. maarakennuksen, louhinnan, ympäristörakentamisen, betonoinnin, purkutöiden jne. parissa.

He etsivät kauttamme TYÖNJOHTAJAA määräaikaiseen tehtävään Orimattilaan katu- ja kunnallistekniikan rakentamiseen. Projektin kesto 4-5 kk, mutta se saattaa jatkua pitempäänkin.

Työnjohtajana vastaat kohteen työnjohdollisista tehtävistä, työmaan päivittäisestä työnohjaamisesta, aikatauluista ja suunnittelusta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

– soveltuvaa koulutusta; rakennusmestari / insinööri / teknikko
– aikaisempaa työkokemusta katu- ja kunnallistekniikan rakentamisen työnjohtotehtävistä vähintään 3 vuoden ajalta
– kokonaisnäkemystä työmaaprojektien hoitamisesta
– vastuullista ja ahkeraa työotetta
– organisointi- ja esimiestaitoja

Henkilö työllistyy määräaikaiseen työsuhteeseen Aalto Henkilöstöpalveluiden kautta. Tehtävän aloitus nopealla aikataululla touko-kesäkuun vaihteessa sopimuksen mukaan. Työt saattavat jatkua yrityksen muissa projekteissa tämän jälkeenkin.

Asiakkaamme tarjoaa monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, osaavan ja luotettavan yrityksen, jossa työskennellä sekä miellyttävän työyhteisön ja työkaverit.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Pirjo Häyhä-Salovaara, Aalto Henkilöstöpalvelut, pirjo.hayha-salovaara@aaltovoima.fi,
puh. 0400 728 748.

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä ystävällisesti sähköinen hakulomakkeemme, sillä työt alkavat nopealla aikataululla. Muistathan liittää mukaan CV:si. Aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelut jo ennen hakuajan umpeutumista.

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio- ja suositteluvideoihin.

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY

 

Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

 

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.

 

 

Jaa tämä työpaikka:

Paras firma missä itse olen työskennellyt. Teillä otetaan myös ihmisenä huomioon ei vaan työntekijänä ja on yleisesti hyvä henki.

Aallon harjalla on siis hyvä ratsastaa loppuun saakka kohti auringon laskua

Aallon pitkäaikainen työntekijä: Kimi Seba Siermala