LUE: Aalto Henkilöstöpalvelut palvelee täysin normaalisti koronaviruksen aikana

Työmaavalvoja

Toimeksiantajamme on mm. rakennuttamiseen, työmaavalvontaan, projektinjohtoon sekä ympäristö- ja energiakonsultointiin erikoistunut yritys pääkaupunkiseudulla. 

Haemme asiakasyrityksellemme TYÖMAAVALVOJAA pääkaupunkiseudun rakennuskohteisiin. 

Työtehtäviisi kuuluu mm. toimiminen kohteen rakennuttamisesta vastaavassa organisaatiossa rakennustöiden valvojana yhdessä muiden organisaation jäsenten kanssa. Työskentelet hankkeiden vaatimusten mukaan joko itsenäisesti tai osana projektitiimiä monipuolisissa rakennushankeissa valvojana ja asiantuntijana. Vastaat työmaan turvallisuuteen ja laatuun liittyvistä tarkastuksista, materiaalihyväksynnöistä sekä urakoitsijan laadunvarmistusaineiston ja laskutuksen tarkastamisesta. Huolehdit omalta osaltasi siitä, että työmaan toteutus ja lopputulos täyttävät sille asetetut tavoitteet. Kohteet vaihtelevat toimitilakohteista asuntokohteisiin. 

Odotamme sinulta soveltuvaa rakennusteknistä koulutusta (RI, DI) ja toivomme, että olet työskennellyt vähintään 3 vuoden ajan työmaa- tai projekti-insinöörinä rakennustyömaalla tai työmaavalvojana. Työkokemus rakennuttajatehtävistä on hyödyksi, mutta ei välttämätöntä. 

Hakijalta toivomme itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä it-taitoja. Henkilönä olet vastuuntuntoinen ja jämäkkä, joka pystyy tarvittaessa puuttumaan epäkohtiin ja olet kiinnostunut työmaavalvontatehtävistä.

Asiakkaamme tarjoaa vastuullisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, kilpailukykyisen palkkauksen, urakehitysmahdollisuuksia, toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen sekä osaavan ja luotettavan yrityksen, jossa työskennellä. 

Henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyritykseemme. Aloitusajankohta sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Pirjo Häyhä-Salovaara, puh. 0400 728 748, pirjo.hayha-salovaara@aaltovoima.fi

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytätkö ystävällisesti sähköisen hakulomakkeemme. Muistathan liittää mukaan CV:si. Aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelut jo ennen hakuajan umpeutumista. 

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio- ja suositteluvideoihin.

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY

 

Aalto Henkilöstöpalvelut koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Personalhusetin kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.  

Jaa tämä työpaikka:

Betonirakentamisen ammattilaisena meillä on kovat kriteerit työntekijöille. Haluamme taata laadun ja tehokkuuden.

Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme ja ammattilaisiin, jotka olemme löytäneet Aallon voimalla.

Jarmo Puoliväli, Tuotantojohtaja, BETSET-YHTIÖT