LUE: Aalto Henkilöstöpalvelut palvelee täysin normaalisti koronaviruksen aikana

Tuotantotyöntekijä Riihimäki (lasiteollisuus)

Haluatko päästä työskentelemään lasinjalostusteollisuuden parissa? Kiinnostaisiko sinua monipuoliset tuotannontyöntekijän tehtävät siistissä tuotantoympäristössä?

Haemme TUOTANNONTYÖNTEKIJÖITÄ asiakkaallemme Lasiliiri Oy:lle Riihimäelle

Riihimäkeläinen Lasiliiri Oy on lasin jatkojalostukseen erikoistunut perheyritys, jonka osaamista ovat energiatehokkaat lasiratkaisut. Lasiliirin tuotteita ovat eristyslasit, karkaistut lasit, laminoidut lasit ja palonsuojalasit. Lasiliirin tuotteet tunnetaan Arctic Glass® -tuotemerkistä.

Työssäsi olet mukana lasiaihioiden jatkojalostamisprosessissa. Työ pitää sisällään mm. automatisoitujen prosessien ohjausta ja valvontaa, aihioiden hiontaa, leikkaamista ja varastointitehtäviä kuten pakkaus ja lastaus. Tehtävä vaatiikin rauhallista luonnetta, kiinnostusta käyttää erilaisia koneita ja reipasta työotetta.

Tehtävässä työskennellään 2-vuorotyössä arkisin, tehden joka toinen viikko aamu- ja joka toinen viikko iltavuoroa. Tarjolla on myös välillä ylitöitä halukkaille. Tällä hetkellä teemme n. 6kk määräaikaisen työsopimuksen, tämän jälkeen on myös mahdollisuus työsuhteen jatkolle suoraan Lasiliirillä.

On hienoa, jos olet työskennellyt aiemmin tuotantotehtävissä ja arvostamme, jos sinulla on teknisen alan koulutus. Alan koulutusta ja kokemusta tärkeämpää on kuitenkin motivaatio oppia ja omaksua uusia asioita nopeasti. Viihdyt myös rutiininomaisissa tehtävissä ja olet kätevä käsistäsi esim. harrastusten kautta.

Lasiliirillä on tarjolla siisti, kannustava ja tiimityöskentelyä arvostava ilmapiiri. Asiakkaamme on myös työhyvinvoinnista ja viihtyvyydestä huolehtiva työnantaja. Saatkin työsuhteen alussa kattavan perehdytyksen tehtäviisi. Kohteen sijainnin vuoksi oma auto on melkeinpä edellytys työhön kulkemisen osalta.

Oletko halukas kouluttautumaan uuteen tehtävään, jaksat pitkäjänteistä työtä ja haluat sitoutua pitkäksi aikaa? Mikäli vastasit kyllä, niin täytä sähköinen hakemus oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla!

Lisätietoja tehtävästä antaa Nea Räsänen 0503733611 email: nea.rasanen@aaltovoima.fi 

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Jaa tämä työpaikka:

Betonirakentamisen ammattilaisena meillä on kovat kriteerit työntekijöille. Haluamme taata laadun ja tehokkuuden.

Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme ja ammattilaisiin, jotka olemme löytäneet Aallon voimalla.

Jarmo Puoliväli, Tuotantojohtaja, BETSET-YHTIÖT