LUE: Aalto Henkilöstöpalvelut palvelee täysin normaalisti koronaviruksen aikana

Tuotantotyöntekijä laboratorioon/viimeistelyyn

Ravelast Oy valmistaa Hyvinkään yksikössä sekä sarjatuotteita että käsikumioinnin erikoistuotteita, kuten vaativat kulutus- ja korroosiosuojaukset teollisuudelle.  He tuottavat ruisku- ja muottipuristimilla sarjatuotteita kumista ja silikonista, sekä ruiskuvalukoneella muovituotteita. Tuotteet voivat olla joko täysin polymeeristä valmistettuja tai polymeeri-metallihybridirakenteita.  Lisäksi käytössämme on kuumavulkanointi niin autoklaavissa kuin puristimilla sekä kylmäliimaus. Hyvinkään yksikkö on tunnettu laadukkaasta tuotannosta ja erinomaisesta toimitusvarmuudesta. Hyvinkäällä sijaitsee muottikoneistamomme ja kumisekoittamo, jolla on yli 400 erilaista kumireseptiä käytössään. Ravelast Polymersin tuotekehitys on keskitetty Hyvinkäälle, jossa on hyvin varusteltu laboratorio.

Etsimme asiakkaalleemme Ravelast Oy Hyvinkäälle kesätyöntekijää puristimille/viimeistelyyn/laboratorioon tarkkaa ja huolellista henkilöä.  Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta tärkeintä on kuitenkin oma asenne, halu oppia ja sorminäppäryys. Työ alkavat kesäkuussa ja kestävät elokuun loppuun. Työ soveltuu erinomaisesti kesätyöksi esimerkiksi teollisuuden alan opiskelijoille. Tehtävässä on myös mahdollisuus suorittaa työharjoittelu. Arvostamme soveltuvuutta vuorotyöhön, sillä työtä tehdään kahdessa vuorossa.

  Arvostamme

  – Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä

  – Motivaatiota ja halua oppia uutta

  – Sujuvaa suomen kielen taitoa

  – Sorminäppäryyttä

  Tarjoamme

  – Mielenkiintoiset työtehtävät vakavaraisessa yrityksessä

  – Asianmukaiset työvarusteet

  – Mahdollisuuden työharjoittelupaikkaan

  Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si.

  Lisätietoja työstä antaa HR-konsulttimme

  Sara Kervinen – +358 50 593 3501 – sara.kervinen@aaltovoima.fi

  Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio- ja suositteluvideoihin

  https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

  https://youtu.be/TFjqszrbhfY

   

  Aalto Henkilöstöpalvelut koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Personalhusetin kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.  

  Jaa tämä työpaikka:

  Betonirakentamisen ammattilaisena meillä on kovat kriteerit työntekijöille. Haluamme taata laadun ja tehokkuuden.

  Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme ja ammattilaisiin, jotka olemme löytäneet Aallon voimalla.

  Jarmo Puoliväli, Tuotantojohtaja, BETSET-YHTIÖT