LUE: Aalto Henkilöstöpalvelut palvelee täysin normaalisti koronaviruksen aikana

Tuotantotyöntekijä, Hyvinkää

Ravelast Oy valmistaa Hyvinkään yksikössä sekä sarjatuotteita että käsikumioinnin erikoistuotteita, kuten vaativat kulutus- ja korroosiosuojaukset teollisuudelle.  He tuottavat ruisku- ja muottipuristimilla sarjatuotteita kumista ja silikonista, sekä ruiskuvalukoneella muovituotteita. Tuotteet voivat olla joko täysin polymeeristä valmistettuja tai polymeeri-metallihybridirakenteita.  Lisäksi käytössämme on kuumavulkanointi niin autoklaavissa kuin puristimilla sekä kylmäliimaus. Hyvinkään yksikkö on tunnettu laadukkaasta tuotannosta ja erinomaisesta toimitusvarmuudesta. Hyvinkäällä sijaitsee muottikoneistamomme ja kumisekoittamo, jolla on yli 400 erilaista kumireseptiä käytössään. Ravelast Polymersin tuotekehitys on keskitetty Hyvinkäälle, jossa on hyvin varusteltu laboratorio.

Etsimme asiakkaalleemme Ravelast Oy tuotantotyöntekijää Hyvinkäälle. Työtehtäviin kuuluu tehtävät puristimilla, paistaminen sekä muut tuotannon tehtävät. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta tärkeintä on kuitenkin oma asenne ja halu oppia. Työ on melko raskasta, joten fyysisen kunnon tulisi olla hyvä. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät elokuun loppuun. Arvostamme soveltuvuutta vuorotyöhön, sillä työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Arvostamme

– Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä

– Motivaatiota ja halua oppia uutta

– Sujuvaa suomen kielen taitoa

– Hyvää fyysistä kuntoa

Tarjoamme

– Mielenkiintoiset ja haastavat työtehtävät

– Työn vakavaraisessa yrityksessä

– Asianmukaiset työvarusteet

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si.

Lisätietoja työstä antaa Folkan HR-konsultti

Sara Kervinen – +358 50 593 3501 – sara.kervinen@folka.fi

Otiga Finland Oy on osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa toimimme Folka brändin alla, joka on yhdistetty brändeistä Personalhuset ja Aalto Henkilöstöpalvelut . Olemme henkilöstöalan ammattilaisia, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Toimimme nopeasti, mutta haluamme pitää palvelualttiuden korkealla. Kuljemme asiakkaiden sekä työntekijöiden rinnalla ja ratkaisemme haasteet yhdessä. folka.fi
FOLKA – Yhdessä työelämässä.

  

Jaa tämä työpaikka:

Betonirakentamisen ammattilaisena meillä on kovat kriteerit työntekijöille. Haluamme taata laadun ja tehokkuuden.

Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme ja ammattilaisiin, jotka olemme löytäneet Aallon voimalla.

Jarmo Puoliväli, Tuotantojohtaja, BETSET-YHTIÖT