LUE: Aalto Henkilöstöpalvelut palvelee täysin normaalisti koronaviruksen aikana

Timpuri Tampereelle

Pysyykö kädessä työkalu jos toinenkin, asustelet Tampereella tai lähialueilla ja raksahommat kiinnostaa? Kaipailetko pidempää pestiä sekä monipuolisia työtehtäviä? 

Me Folkalla etsimme riveihimme vahvistuksia, eli palkkaamme osaavan timpurin asiakkaamme avuksi. Näköalapaikkoja meillä on vain työmaiden ylimmissä kerroksissa, mutta töitä meillä tehdään hyvällä asenteella olematta kuitenkaan liian vakavana. Työllistämme useita rakennusalan rautaisia ammattilaisia, mutta kaikkea ei tarvitse osata heti kättelyssä – tekemällä oppii! Meidän timpurit työskentelevät pitkissä työkohteissa kumppaneillamme ympäri Suomen.

Miksi juuri meille?

Omissa vaatteissa ei tarvitse sosiaalitiloja pidemmälle lähteä, sillä meiltä saat laadukkaat työvaatteet sekä niiden hajotessa nopeasti uudet työmaalle. Palkkaus tehtävässä vaihtelee yleensä noin. 15-23 € / h välillä riippuen osaamisestasi, mutta palkkatoiveenkin saa ilman muuta esittää. 

Toivomme, että olet rakennusalan ammattilainen jolla on kortit voimassa ja Suomen kieli hallussa, mutta haluamme myös tukea sinua kehittymään tällaiseksi. Työntekijöistämme 97 % kertoi olevansa tyytyväinen meihin työnantajana teettämässämme henkilöstökyselyssä.

Hae täyttämällä yhteystietosi hakemukselle ja lisää ansioluettelo mukaan!

 

Lisää saa halutessaan kysyä!

Ota yhteyttä vaikka Whatsappilla, sähköpostilla tai soita! Alempana yhteystiedot.

Jami Hämäläinen,
+358 50 348 1322, jami.hamalainen@folka.fi

Parhaille työpaikoille on yksi sana, yksi nimi ja yksi osoite — Folka.

Kun tarvitset laadukkaita henkilöstöpalveluita, luotettavaa työpaikkaa tai päteviä työntekijöitä etelästä pohjoiseen, tässä olisi sinulle Folka. Me uskomme työelämäntapaan, jossa jokainen saa rakentaa työstään omannäköisensä. Tarkoittipa se sitten pitkiä työsuhteita, lyhyitä pyrähdyksiä, näiden yhdistelmää – tai viiden vuoden seikkaperäisempää urasuuunnitelmaa, me olemme työelämän pitkät ja pätkät.

Folka – Yhdessä työelämässä

Jaa tämä työpaikka:

Paras firma missä itse olen työskennellyt. Teillä otetaan myös ihmisenä huomioon ei vaan työntekijänä ja on yleisesti hyvä henki.

Aallon harjalla on siis hyvä ratsastaa loppuun saakka kohti auringon laskua

Aallon pitkäaikainen työntekijä: Kimi Seba Siermala