LUE: Aalto Henkilöstöpalvelut palvelee täysin normaalisti koronaviruksen aikana

Timanttiporaaja

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia sekä yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ammattitaitoista timanttiporaajaa. Asiakasyrityksemme on toimialallaan merkittävä toimija ja tarjoaa myös loistavat mahdollisuudet kasvaa omalla uralla eteenpäin. Työkohteet tulevat sijaitsemaan pääkaupunkiseudun alueella.

Työt edellyttävät muutaman vuoden aiempaa työkokemusta timanttiporauksesta ja pystyt tekemään töitä itsenäisesti, tehokkaasti ja turvallisesti. Tunnet myös työkalut sekä työn vaatimat lainalaisuudet jo entuudestaan. Sinulla tulee olla myös tarvittavat ammattikortit voimassa. Mikäli tunnistat yllämainitusta kuvauksesta itsesi, laitathan meille hakemusta tulemaan.

Tarjoamme sinulle: 

  • Aitiopaikan rakentamisen parissa. Pääset työskentelemään vaativissa, mutta palkitsevissa olosuhteissa motivoituneiden työkavereiden kanssa. 
  • Kilpailukykyisen palkkauksen vähintään TES:n mukaan
  • Asiamukaiset työ- ja turvavarusteet

Työssä menestyminen edellyttää:

  • Voimassa olevia ammattikortteja
  • Aiempaa kokemusta vastaavista töistä
  • Oikeaa asennetta

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus hakulomakkeen kautta ja kerro meille itsestäsi. Voit myös soittaa suoraan rekrytoinnista vastaavalle Hennalle.

Lisätietoja työstä antaa,

Henna Kauppila
Henkilöstökonsultti / HR Consultant

Aalto Henkilöstöpalvelut

+358 50 348 1322
henna.kauppila@aaltovoima.fi

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio ja suosittelu videoihin

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY

Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

 

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.

Jaa tämä työpaikka:

Paras firma missä itse olen työskennellyt. Teillä otetaan myös ihmisenä huomioon ei vaan työntekijänä ja on yleisesti hyvä henki.

Aallon harjalla on siis hyvä ratsastaa loppuun saakka kohti auringon laskua

Aallon pitkäaikainen työntekijä: Kimi Seba Siermala