LUE: Aalto Henkilöstöpalvelut palvelee täysin normaalisti koronaviruksen aikana

Tekninen isännöitsijä, Helsinki

Helsingin Merihaka Oy on vuonna 1973 perustettu huoltoyhtiö, jonka toiminta-ajatuksena on isännöinti- ja kiinteistönhuoltopalvelujen tarjoaminen Helsingissä Merihaan alueella ja sen lähiympäristössä. Yhtiön omistavat Merihaan alueella sijaitsevat kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöt. Yrityksen palveluksessa on 13 omaa työntekijää. Yhteistyökumppaneinamme on luotettavia kiinteistöalan yrityksiä.

Haemme toimeksiantajallemme Helsingin Merihaka Oy:lle TEKNISTÄ ISÄNNÖITSIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen

Teknisenä isännöitsijänä vastaat kiinteistöjen ylläpidon teknisestä toteutuksesta. Teet tiivistä yhteistyötä kaikkien kiinteistön osapuolien kanssa, asukkaista yhteistyökumppaneihin, joten tässä työssä pääset hyödyntämään vuorovaikutusosaamistasi.  

Tehtävässä menestyminen edellyttää perustietämystä isännöinnin maailmasta, voit koulutustaustaltasi olla esimerkiksi rakennusinsinööri (AMK). Arvostamme korkeakoulutuksen lisäksi teknistä kokemusta.

Toimenkuvassasi saat mm. vastuuta esimiesroolissa, laadit tarjouspyyntöjä ja osallistut työmaakokouksiin. Pääset osaksi mukavaa työyhteisöä, jossa yhteisiä tekijöitä ovat samankaltainen huumorintaju, rento ilmapiiri ja kannustava työkulttuuri. Saat muokata omia työskentelytapoja, työskennellä mahdollisuuksien mukaan etänä ja vaikuttaa omiin työaikoihisi. Työnantaja tarjoaa erinomaiset työsuhde-edut, mm. kattavat työterveyspalvelut ja hyvän vapaa-ajan vakuutuksen, työmatkasetelit ja lounasedun. Sijainnin puolesta ajokortti ei ole välttämätön.

Tunnistitko itsesi? Aloitamme potentiaalisten kandidaattien haastattelut heti, sillä tehtävä täytetään nopealla aikataululla.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Rekrytointikonsultti Bettina Klinge, Aalto Henkilöstöpalvelut, puh. 050 3379694, bettina.klinge@aaltovoima.fi

Aalto Henkilöstöpalvelut koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Personalhusetin kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

 

Jaa tämä työpaikka:

Paras firma missä itse olen työskennellyt. Teillä otetaan myös ihmisenä huomioon ei vaan työntekijänä ja on yleisesti hyvä henki.

Aallon harjalla on siis hyvä ratsastaa loppuun saakka kohti auringon laskua

Aallon pitkäaikainen työntekijä: Kimi Seba Siermala