LUE: Aalto Henkilöstöpalvelut palvelee täysin normaalisti koronaviruksen aikana

Talotekniikan avoimet työpaikat (Sähkö ja LVI)

Hei sinä!

Oletko talotekniikan osaava ammattilainen eli esimerkiksi:

  • sähköasentaja
  • LVI-asentaja
  • IV-asentaja?

Jos luet piirustuksia vaivattomasti kuin aamun lehteä ja työkalutkin pysyvät kädessä, saatat olla juuri etsimämme henkilö!

Aalto Henkilöstöpalveluilla tehdään laadukasta ja turvallista työtä yhdessä. Meille tyytyväinen työntekijä on tärkeä, siinä missä tyytyväinen asiakaskin ja saatkin meistä aidosti välittävän työnantajan. Rakennus- ja talotekniikka-alalla olemme vahva työllistäjä ja työntekijöistämme 97 % suositteleekin meitä työnantajana – tule ja koe itse!

Työmaat sijaitsevat pääosin pääkaupunkiseudulla ja tarjolla on niin uudis-, saneeraus- ja huoltopuolen kohteita niin liike- ja toimitilojen kuin asuntotuotannon parissa. 

Plussaa on, jos:

olet asenteeltasi positiivinen, ratkaisukeskeinen ja kykenet itsenäiseen työhön. Arvostamme alan koulutusta ja voimassa olevia ammattikortteja, mutta loppupeleissä asenne ratkaisee. Useamman vuoden työkokemus on toki etu, mutta välttämättömyys se ei kuitenkaan ole! 

No miksi sitten juuri Aalto Henkilöstöpalvelut?

Kauttamme on halutessasi mahdollisuus vakinaistua, tai sitten työskennellä osa vuodesta määräaikaisena ja lähteä talveksi palmujen alle. Meillä ollaan joustavia ja tarjoamme juuri sinulle sopivan työpaikan. Näköalapaikkoja meiltä löytyy lähinnä työmaiden ylimmistä kerroksista. Tietysti maksetaan reilut palkat vähintäänkin TES:siä noudattaen ja asianmukaiset työvarusteet saat meiltä. Hyvälle tekijälle meillä on aina töitä, koska meillä on jatkuva tarve osaaville talotekniikka-alan ammattilaisille!

Jos olet vapaa töihin tai haluaisit vaihtaa työpaikkaa, niin lähetäthän hakemuksen pikaisesti osoitteessa www.aaltovoima.fi/tyopaikat/ tai klikkaa linkkiä alempana! Muistathan liittää mukaan ansioluettelosi. Aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun jo ennen hakuajan umpeutumista.


Paikkoja on useampi auki, joten vinkkaa kaverille myös!
Me maksamme vinkkipalkkion! Otathan yhteyttä jo tänään!

Lisätietoja avoimista työpaikoistamme saat vaikkapa Whatsappilla,
viestillä tai soittamalla meille:

Jami Hämäläinen, puh. 050 348 1322, jami.hamalainen@aaltovoima.fi  tai

Polina Bogoliubova, puh. 050 400 1378, polina.bogoliubova@aaltovoima.fi

Aalto Henkilöstöpalvelut koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Personalhusetin kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.  

 

Jaa tämä työpaikka:

Betonirakentamisen ammattilaisena meillä on kovat kriteerit työntekijöille. Haluamme taata laadun ja tehokkuuden.

Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme ja ammattilaisiin, jotka olemme löytäneet Aallon voimalla.

Jarmo Puoliväli, Tuotantojohtaja, BETSET-YHTIÖT