LUE: Aalto Henkilöstöpalvelut palvelee täysin normaalisti koronaviruksen aikana

Särmääjä, Kellokoski

Etsimme asiakasyrityksellemme särmääjää pitkäaikaiseen työsuhteeseen Kellokoskelle. Särmääjan työtehtävät sisältävät muun muassa cnc-särmäyspuristimen käyttöä ja ohjelmointia, ohutlevu- ja runkorakenteiden särmäystä sekä alkutuotannon töitä, kuten porausta, sahausta, levynleikkausta, trukilla ajoa sekä hiontaa. Arvostamma aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Tehtävässä menestymisen kannalta piirustusten lukutaito on välttämätön.

Arvostamme:

– Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta

– Huolellista ja vastuullista työskentelytapaa

– Sujuvaa suomen kielen taitoa

Tarjoamme:

– Säännöllisen päivätyön mukavassa porukassa

– Mielekkäät ja tarpeeksi haastavat työtehtävät 

– Asiallisen rahallisen korvauksen ammattitaidon ja kokemuksen mukaan

– Työn, jossa ammatilaiselta ei koskaan lopu hommat kesken

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si.

Lisätietoja työstä antaa Folkan HR-konsultti

Sara Kervinen – +358 50 593 3501 – sara.kervinen@folka.fi

Otiga Finland Oy on osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa toimimme Folka brändin alla, joka on yhdistetty brändeistä Personalhuset ja Aalto Henkilöstöpalvelut . Olemme henkilöstöalan ammattilaisia, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Toimimme nopeasti, mutta haluamme pitää palvelualttiuden korkealla. Kuljemme asiakkaiden sekä työntekijöiden rinnalla ja ratkaisemme haasteet yhdessä. folka.fi
FOLKA – Yhdessä työelämässä.

Jaa tämä työpaikka:

Paras firma missä itse olen työskennellyt. Teillä otetaan myös ihmisenä huomioon ei vaan työntekijänä ja on yleisesti hyvä henki.

Aallon harjalla on siis hyvä ratsastaa loppuun saakka kohti auringon laskua

Aallon pitkäaikainen työntekijä: Kimi Seba Siermala