LUE: Aalto Henkilöstöpalvelut palvelee täysin normaalisti koronaviruksen aikana

Sähkötyönjohtaja

Talotekniikka-alan tunnettu toimeksiantajamme pääkaupunksiseudulla 

SÄHKÖTYÖNJOHTAJAA talotekniikkahuoltoon Uudenmaan alueelle. 

Tehtävänäsi on johtaa sähköhuoltotöitä vahvasti kasvavassa yrityksen talotekniikkahuollossa. Vastaat huoltotöiden laadusta, toiminnan tuloksellisuudesta sekä henkilöstö- ja asiakastyytyväisyydestä. Kyseessä on esimiestehtävä, jossa alaisuudessasi on kymmenkunta henkilöä. Heidän talotekniikkahuollossaan on kaiken kaikkiaan 80 koulutettua asentajaa, jotka tekevät vuosittain noin 30 000 toimeksiantoa asiakkailleen. Tilaamisen helppous, tehokas prosessi sekä edelläkävijyys sähköisessä työnohjauksessa takaa heidän asiakkailleen lyhyet vasteajat.

Ympärillesi saat energisen ja osaavan joukon talotekniikan ammattilaisia. He tarjoavat asiakkailleen talotekniset LVIS-ylläpitotyöt kokonaisvaltaisesti asennustöistä asiantuntijapalveluihin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

– tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta
– työkokemusta alalta ja asiakasyhteistyöstä vähintään 5 vuoden ajalta
– tahtoa oppia ja tehdä asioita paremmin
– hyviä vuorovaikutus-, asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaitoja
– halua ja taitoa asiakasrajapinnassa työskentelyyn ja jatkuvaan asiakkaiden odotusten ylittämiseen

Asiakasyrityksemme tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittää toimintaamme yhdessä. Työturvallisuus on heille tärkeää ja käytössäsi on aina laadukkaat ja turvalliset työvälineet. Heillä on myös monipuoliset henkilöstöedut ja mahdollisuudet jatkuvaan kehittymiseen.

Henkilö rekrytoituu suoraan toimeksiantajamme palvelukseen. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Senior rekrytointikonsultti Pirjo Häyhä-Salovaara, puh. 0400 728 748, pirjo.hayha-salovaara@aaltovoima.fi

Kiinnostuitko? Mikäli tunnet, että kuvaus sopisi Sinuun, täytä ystävällisesti sähköinen hakulomakkeemme. Muistathan liittää mukaan CV:si. Aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelut ennen hakuajan umpeutumista.

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio- ja suositteluvideoihin.

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY

Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

Aalto Henkilöstöpalvelut koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Personalhusetin kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

 

Jaa tämä työpaikka:

Paras firma missä itse olen työskennellyt. Teillä otetaan myös ihmisenä huomioon ei vaan työntekijänä ja on yleisesti hyvä henki.

Aallon harjalla on siis hyvä ratsastaa loppuun saakka kohti auringon laskua

Aallon pitkäaikainen työntekijä: Kimi Seba Siermala