LUE: Aalto Henkilöstöpalvelut palvelee täysin normaalisti koronaviruksen aikana

Sähkötarvikemyyjä

Haemme asiakkaallemme SÄHKÖTARVIKEMYYJÄÄ varastomyymälään Espooseen.

Sähkötarvikemyyjän työnkuvaan kuuluu sähkötarvikkeiden myynti ja kassan hoito kasvotusten varastomyymälässä ja sähköisesti verkkokaupassa. Palvelet myös tehtävässä sähköasentajia. Varastomyymälä on avoinna arkisin 9-17.00. Tehtävässä teet tiiviisti yhteistyötä myymälävastaavan, varaston ja hankinnan kanssa.

Odotamme sinulta työkokemusta vastaavasta tarvikemyyjän tehtävästä. Tunnet sähköasennustarvikkeet kuin omat taskusi ja sinulla ei mene sormi suuhun laajan tuotteiston käsittelyssä. Persoonana olet myynti-ja asiakaspalveluhenkinen sekä järjestelmällinen. Sinulla on hyvät IT-taidot ja katsomme eduksi kokemuksen verkkokaupan pyörittämisestä.

Asiakkaamme tarjoaa monipuolisen, mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen ja tehtävässä aloitus sopimuksen mukaan tammi-helmikuun aikana. Pääset työskentelemään innovatiiviseen yritykseen ja saat tueksi asiantuntevan ja mukavan työyhteisön. Tehtävästä maksetaan kilpailukykyinen palkkaus.

Lisätietoja työstä antaa  Monia Pöllänen, p. +358 50 592 8816 tiistaina 11.1 klo 15.00-16.00 ja perjantaina 14.1 klo 14.00-15.00. 

Kiinnostuitko? Mikäli tunnet, että kuvaus sopisi Sinuun, täytä ystävällisesti sähköinen hakulomakkeemme viimeistään 18.01.2022. Muistathan liittää mukaan CV:si. Aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelut jo ennen hakuajan umpeutumista. Valittu henkilö työllistyy suoraan asiakkaallemme.

Aalto Henkilöstöpalvelut koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin.

Olemme yhdessä sisaryhtiömme Personalhusetin kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Jaa tämä työpaikka:

Betonirakentamisen ammattilaisena meillä on kovat kriteerit työntekijöille. Haluamme taata laadun ja tehokkuuden.

Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme ja ammattilaisiin, jotka olemme löytäneet Aallon voimalla.

Jarmo Puoliväli, Tuotantojohtaja, BETSET-YHTIÖT