LUE: Aalto Henkilöstöpalvelut palvelee täysin normaalisti koronaviruksen aikana

Sähköasentaja, Seinäjoki

Luetko sähkösuunnitelmia kuin päivän lehteä ja juttu luistaa rennossa, mutta tekevässä porukassa? Kela pyörii hyvää vauhtia ja muutkin kytkennät ovat tuttuja kuin väri väriin? Tiedät mistä puhutaan, kun tarvitaan ankanjalat tai 50 metrin kieppi?

Me Folkalla etsimme riveihimme vahvistuksia, eli tarvitsemme osaavia sähköasentajia asiakkaidemme avuksi. Näköalapaikkoja meillä on vain työmaiden ylimmissä kerroksissa, mutta töitä meillä tehdään hyvällä asenteella olematta kuitenkaan liian vakavana. Työllistämme useita sähköalan rautaisia ammattilaisia, mutta kaikkea ei tarvitse osata heti kättelyssä – tekemällä oppii! Meillä työskentelevät sähköasentajat löytyvät niin uudis-, saneeraus-, infra- kuin huoltokohteistakin. Omasta autosta on aidosti hyötyä, sillä työmaat saattavat olla sivussakin.

Miksi juuri meille?

Omissa vaatteissa ei tarvitse sosiaalitiloja pidemmälle lähteä, sillä meiltä saat laadukkaat työvaatteet sekä niiden hajotessa nopeasti uudet työmaalle. Palkkaus tehtävässä vaihtelee yleensä noin. 15-20 € / h välillä riippuen osaamisestasi, mutta urakkatyössä tästä saatetaan liikkua reippaasti ylemmäs. 

Toivomme, että olet sähköalan ammattilainen jolla on kortit voimassa ja Suomen kieli hallussa, mutta haluamme myös tukea sinua kehittymään tällaiseksi. Folkalla pääset osallistumaan urakkaan, joten omalla työpanoksellasi pystyt aidosti vaikuttaa ansiotasoosi. Työntekijöistämme 97 % kertoi olevansa tyytyväinen meihin työnantajana teettämässämme henkilöstökyselyssä.

Hae täyttämällä yhteystietosi hakemukselle ja lisää ansioluettelo mukaan!

 

Lisää saa halutessaan kysyä!

Ota yhteyttä vaikka Whatsappilla, sähköpostilla tai soita! Alempana yhteystiedot.

Jami Hämäläinen,
+358 50 348 1322, jami.hamalainen@folka.fi

Otiga Finland Oy on osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa toimimme Folka brändin alla, joka on yhdistetty brändeistä Personalhuset ja Aalto Henkilöstöpalvelut . Olemme henkilöstöalan ammattilaisia, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Toimimme nopeasti, mutta haluamme pitää palvelualttiuden korkealla. Kuljemme asiakkaiden sekä työntekijöiden rinnalla ja ratkaisemme haasteet yhdessä. folka.fi
FOLKA – Yhdessä työelämässä.

Jaa tämä työpaikka:

Paras firma missä itse olen työskennellyt. Teillä otetaan myös ihmisenä huomioon ei vaan työntekijänä ja on yleisesti hyvä henki.

Aallon harjalla on siis hyvä ratsastaa loppuun saakka kohti auringon laskua

Aallon pitkäaikainen työntekijä: Kimi Seba Siermala