LUE: Aalto Henkilöstöpalvelut palvelee täysin normaalisti koronaviruksen aikana

Sähköasentaja, sähköautojen latausjärjestelmät

Talotekniikka-alan tunnettu toimeksiantajamme etsii kauttamme

sähköautojen latausjärjestelmiin perehtynyttä SÄHKÖASENTAJAA pääkaupunkiseudun kohteisiin.

Tehtävä pitää sisällään asennustyötä ja lisäksi myös kartoitustyötä ja raporttien koostamista. Olet vastuussa huoltotöiden laadusta ja asiakastyytyväisyydestä. Ympärillesi saat energisen ja osaavan tiimin talotekniikan ammattilaisia. 

Henkilöltä toivotaan kykyä omaksua uusia asioita ja halua oppia uutta, hyviä kommunikaatio- ja vuorovaikutustaitoja niin tiimin sisällä kuin asiakkaiden kanssa. Heillä on avoin ja jatkuva kommunikaatio perusedellytys tiimin sisällä työskentelyssä. Työssä ollaan tiiviissä yhteistyössä tiimin kanssa, mutta myös itseohjautuvuutta tulee löytyä.

Toimeksiantajamme tarjoaa asiakkailleen talotekniset LVIS-ylläpitotyöt kokonaisvaltaisesti asennustöistä asiantuntijapalveluihin. Heidän huoltopalvelussaan on 80 koulutettua asentajaa, jotka tekevät vuosittain noin 30 000 toimeksiantoa asiakkailleen. Tilaamisen helppous, tehokas prosessi sekä edelläkävijyys sähköisessä työnohjauksessa takaa heidän asiakkailleen lyhyet vasteajat. Sähköautojen latausjärjestelmien projektien laajuudet vaihtelevat yksittäisistä asennuksista viikkojen mittaisiin pienurakoihin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

– soveltuvaa ammattikoulututkintoa ja sähköalan perusosaamista
– mielellään tuntemusta ja osaamista sähköautojen latausjärjestelmistä
– aiempaa työkokemusta liittyen latausjärjestelmiin
– raporttien kirjoituskykyä ja MS Office-osaamista
– tahtoa oppia ja tehdä asioita paremmin
– halua ja taitoa asiakasrajapinnassa työskentelyyn ja jatkuvaan asiakkaiden odotusten ylittämiseen
– hyviä kommunikaatio-, vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja

Asiakasyrityksemme tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittää toimintaamme yhdessä. Työturvallisuus on heille tärkeää ja käytössäsi on aina laadukkaat ja turvalliset työvälineet. Heillä on myös monipuoliset henkilöstöedut ja mahdollisuudet jatkuvaan kehittymiseen.

Henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen. Aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Senior rekrytointikonsultti Pirjo Häyhä-Salovaara, puh. 0400 728 748, pirjo.hayha-salovaara@aaltovoima.fi

Kiinnostuitko? Mikäli tunnet, että kuvaus sopisi Sinuun, täytätkö ystävällisesti sähköisen hakulomakkeemme. Muistathan liittää mukaan CV:si. Aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelut ennen hakuajan umpeutumista.

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio- ja suositteluvideoihin.

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY

Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

Aalto Henkilöstöpalvelut koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Personalhusetin kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

 

Jaa tämä työpaikka:

Paras firma missä itse olen työskennellyt. Teillä otetaan myös ihmisenä huomioon ei vaan työntekijänä ja on yleisesti hyvä henki.

Aallon harjalla on siis hyvä ratsastaa loppuun saakka kohti auringon laskua

Aallon pitkäaikainen työntekijä: Kimi Seba Siermala