LUE: Aalto Henkilöstöpalvelut palvelee täysin normaalisti koronaviruksen aikana

Sähköasennuksen ammattilaisia, pk-seutu

Luetko sähkösuunnitelmia kuin päivän lehteä ja juttu luistaa rennossa, mutta tekevässä porukassa? Kela pyörii hyvää vauhtia ja muutkin kytkennät ovat tuttuja kuin väri väriin? Tiedät mistä puhutaan, kun tarvitaan ankanjalat tai 50 metrin kieppi?

Me Folkalla etsimme riveihimme vahvistuksia, eli tarvitsemme osaavia sähköasentajia asiakkaidemme avuksi. Näköalapaikkoja meillä on vain työmaiden ylimmissä kerroksissa, mutta töitä meillä tehdään hyvällä asenteella olematta kuitenkaan liian vakavana. Työllistämme useita sähköalan rautaisia ammattilaisia, mutta kaikkea ei tarvitse osata heti kättelyssä – tekemällä oppii! Meillä työskentelevät sähköasentajat löytyvät niin uudis-, saneeraus-, infra- kuin huoltokohteistakin. 

Miksi juuri meille?

Omissa vaatteissa ei tarvitse sosiaalitiloja pidemmälle lähteä, sillä meiltä saat laadukkaat työvaatteet sekä niiden hajotessa nopeasti uudet työmaalle. Palkkaus tehtävässä vaihtelee yleensä noin. 15-20 € / h välillä riippuen osaamisestasi, mutta urakkatyössä tästä saatetaan liikkua reippaasti ylemmäs. 

Toivomme, että olet sähköalan ammattilainen jolla on kortit voimassa ja Suomen kieli hallussa, mutta haluamme myös tukea sinua kehittymään tällaiseksi. Työntekijöistämme 97 % kertoi olevansa tyytyväinen meihin työnantajana teettämässämme henkilöstökyselyssä.

Hae täyttämällä yhteystietosi hakemukselle ja lisää ansioluettelo mukaan!

 

Lisää saa halutessaan kysyä!

Ota yhteyttä vaikka Whatsappilla, sähköpostilla tai soita! Alempana yhteystiedot.

Jami Hämäläinen,
+358 50 348 1322, jami.hamalainen@folka.fi

Parhaille työpaikoille on yksi sana, yksi nimi ja yksi osoite — Folka.

Kun tarvitset laadukkaita henkilöstöpalveluita, luotettavaa työpaikkaa tai päteviä työntekijöitä etelästä pohjoiseen, tässä olisi sinulle Folka. Me uskomme työelämäntapaan, jossa jokainen saa rakentaa työstään omannäköisensä. Tarkoittipa se sitten pitkiä työsuhteita, lyhyitä pyrähdyksiä, näiden yhdistelmää – tai viiden vuoden seikkaperäisempää urasuuunnitelmaa, me olemme työelämän pitkät ja pätkät.

Folka – Yhdessä työelämässä

Jaa tämä työpaikka:

Paras firma missä itse olen työskennellyt. Teillä otetaan myös ihmisenä huomioon ei vaan työntekijänä ja on yleisesti hyvä henki.

Aallon harjalla on siis hyvä ratsastaa loppuun saakka kohti auringon laskua

Aallon pitkäaikainen työntekijä: Kimi Seba Siermala