LUE: Aalto Henkilöstöpalvelut palvelee täysin normaalisti koronaviruksen aikana

Rakennusaputyöntekijä

Unelmaduuni rakennusalalla?

Etsimme nyt asiakasyritystemme pääkaupunkiseudun alueella sijaitseviin työmaakohteisiin reippaita ja motivoituneita rakennusaputyöntekijöitä monipuolisiin rakennustyömaiden avustaviin tehtäviin. Työtehtävät sisältävät kohteesta riippuen mm. rakennustyömaan siisteyden ylläpitoa, kantamista, raivaamista, purkua, suojauksia sekä kokemuksesi mukaan myös avustavia rakennustöitä. Töitä on tarjolla kokopäiväisesti, mutta myös osa-aikainen työskentely voi olla mahdollista. Työkohteet saattavat vaihdella. 

Työ sopii erityisesti fyysisestä työstä pitävälle henkilölle, jolla on ehkä jo aiempaa kokemusta rakennusaputöistä tai kiinnostusta oppia ja kehittyä rakennusalan työtehtävissä. Arvostamme myös luotettavuutta sekä hyvää asennetta. 

Raksalla tarvitset:

– Hyvän fyysisen kunnon ja reippaan työasenteen

– Työturvallisuuskortin 

– Aiempaa kokemusta tai kiinnostusta rakennusalan työtehtäviä kohtaan

Meiltä saat:

– Palkkauksen vähintään rakennusalan TES:n mukaan

– Asianmukaiset työvarusteet säähän kuin säähän

– Yksityisen työterveyshuollon

– Oman yhteyshenkilön

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme sillä haastattelemme potentiaalisia hakijoita  Muistathan liittää mukaan CV:si.

Lisätietoja työstä antaa HR-konsulttimme

Polina Bogoliubova, +358 50 400 1378, polina.bogoliubova@aaltovoima.fi

Aalto Henkilöstöpalvelut koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Personalhusetin kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.  

Jaa tämä työpaikka:

Paras firma missä itse olen työskennellyt. Teillä otetaan myös ihmisenä huomioon ei vaan työntekijänä ja on yleisesti hyvä henki.

Aallon harjalla on siis hyvä ratsastaa loppuun saakka kohti auringon laskua

Aallon pitkäaikainen työntekijä: Kimi Seba Siermala