LUE: Aalto Henkilöstöpalvelut palvelee täysin normaalisti koronaviruksen aikana

Puuelementtien valmistaja, Pälkäne

Lapwall on vuonna 2011 perustettu puuelementtejä valmistava yritys. Se on kasvanut nopeasti Suomen johtavaksi puuelementtivalmistajaksi laajan tuotevalikoimansa ja nykyaikaisten tehtaidensa ansiosta. Lapwallilla on tehtaat Pyhännällä ja Pälkäneellä. Lisäksi heillä on toimipisteet Oulussa ja Vantaalla.

 

Nyt etsimme asiakkaallemme Lapwallille Pälkäneen tehtaalle tuotantotyöntekijöitä puuelementtien valmistukseen. Työssä pääset oppimaan kaikki tuotantovaiheet sosiaalisessa ja rennossa tiimissä. Aikaisempaa kokemusta ei vaadita, mutta osaaminen puun työstämisestä, käsityökalujen käyttämisestä ja kuvienlukutaito on eduksi. Vastuullinen työskentelytapa, kova asenne sekä oppimishalukkuus ovat kuitenkin tärkeimmät ominaisuudet. Työtä tehdään aamu- ja iltavuoroissa ja työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Arvostamme:

  • Aikaisempaa kokemusta puuntyöstämisestä/rakennusalan tutkintoa ja kuvienlukutaitoa
  • Vastuullista ja huolellista työtapaa ja ryhmätyöskentelytaitoa
  • Soveltuvuutta vuorotyöhön
  • Kielitaitona suomi ja/tai englanti, muut kielet ovat eduksi

Tarjoamme:

  • Mielekkäät ja tarpeeksi haastavat työtehtävät vakavaraisessa yrityksessä
  • Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työhön
  • Kattavan perehdytyksen
  • Henkilökohtaisen yhteyshenkilön
  • Asuntomahdollisuuden

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, voit hakea tehtävään sähköpostitse tai täyttämällä sähköisen hakemuslomakkeen. Työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua.

Soita ja kysy lisää tehtävästä!

Sara Kervinen – +358 50 593 3501 – sara.kervinen@aaltovoima.fi

Aalto Henkilöstöpalvelut koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Personalhusetin kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.  

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.

Jaa tämä työpaikka:

Betonirakentamisen ammattilaisena meillä on kovat kriteerit työntekijöille. Haluamme taata laadun ja tehokkuuden.

Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme ja ammattilaisiin, jotka olemme löytäneet Aallon voimalla.

Jarmo Puoliväli, Tuotantojohtaja, BETSET-YHTIÖT