LUE: Aalto Henkilöstöpalvelut palvelee täysin normaalisti koronaviruksen aikana

Purkutyötä aputyöntekijälle

Unelmaduuni rakennusalalla?

Etsimme nyt asiakasyritystemme pääkaupunkiseudun alueella sijaitseviin työmaakohteisiin reippaita ja motivoituneita rakennusaputyöntekijöitä purkutöihin. Työtehtävät sisältävät kohteesta riippuen mm. raivaamista ja purkutyötä. Töitä on tarjolla kokopäiväisesti. Vaihteleviin työkohteisiin kuljette pareittain asiakkaan autoilla.

Työ sopii erityisesti fyysisestä työstä pitävälle henkilölle, jolla on ehkä jo aiempaa kokemusta rakennusaputöistä, purkutöistä tai kiinnostusta oppia ja kehittyä rakennusalan työtehtävissä. Arvostamme myös luotettavuutta sekä hyvää asennetta. 

Arvostamme:

– Hyvää fyysistä kuntoa

– B-ajokorttia

– Työturvallisuuskorttia

– Aiempaa kokemusta tai kiinnostusta rakennusalan työtehtäviä kohtaan

Meiltä saat:

– Palkkauksen vähintään rakennusalan TES:n mukaan

– Asianmukaiset työvarusteet säähän kuin säähän

– Yksityisen työterveyshuollon

– Aidosti välittävän työnantajan

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme sillä haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana. Muistathan liittää mukaan CV:si.

Lisätietoja työstä antaa HR-konsulttimme

Polina Bogoliubova, +358 50 400 1378, polina.bogoliubova@aaltovoima.fi 

Aalto Henkilöstöpalvelut koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Personalhusetin kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.  

Jaa tämä työpaikka:

Paras firma missä itse olen työskennellyt. Teillä otetaan myös ihmisenä huomioon ei vaan työntekijänä ja on yleisesti hyvä henki.

Aallon harjalla on siis hyvä ratsastaa loppuun saakka kohti auringon laskua

Aallon pitkäaikainen työntekijä: Kimi Seba Siermala