LUE: Aalto Henkilöstöpalvelut palvelee täysin normaalisti koronaviruksen aikana

Prosessityöntekijä, Hyvinkää

Etsimme asiakasyrityksellemme prosessityöntekijöitä Hyvinkäälle. Asiakas on rakennusalan kuivatuotteiden ja ratkaisujen kotimainen valmistaja, joka etsii uusia tekijöitä joukkoonsa. Arvostamme aikaisempaa tuotantotalouden tai tehdastyökokemusta, mutta tärkeintä on kuitenkin oma asenne ja halu oppia uutta. Tuotanto toimii kolmessa vuorossa, joten edellytämme valmiutta vuorotyöhön. Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on välttämätön. Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen kokopäiväiseen työhön. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Päivittäiset työtehtävät koostuvat tuotantolaitoksen käynnissä pidosta. Konkreettisia tehtäviä ovat mm. tuotteiden valmistus tuotannonohjausjärjestelmän mukaan, tuotteiden mittaaminen annettujen ohjeiden mukaan, tuotteiden tarkistus, näytteiden otto, raportointi ja yleisestä siisteydestä huolehtiminen.

Edellytämme

– Aiempaa työkokemusta ja/tai kiinnostusta tuotantotyöstä ja tehtaassa työskentelystä

– Hyvää asennetta ja halua oppia uutta

– Valmiutta vuorotyöhön

– Sujuvaa suomen kielen taitoa

Tarjoamme

– Työpaikan yhdellä Suomen merkittävimmällä alan toimijalla

– Mielekkäät työtehtävät

– Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työhön

– Asianmukaiset työvarusteet

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si.

Lisätietoja työstä antaa Folkan HR-konsultti

Sara Kervinen – +358 50 593 3501 – sara.kervinen@folka.fi

Otiga Finland Oy on osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa toimimme Folka brändin alla, joka on yhdistetty brändeistä Personalhuset ja Aalto Henkilöstöpalvelut . Olemme henkilöstöalan ammattilaisia, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Toimimme nopeasti, mutta haluamme pitää palvelualttiuden korkealla. Kuljemme asiakkaiden sekä työntekijöiden rinnalla ja ratkaisemme haasteet yhdessä. folka.fi
FOLKA – Yhdessä työelämässä.

Jaa tämä työpaikka:

Betonirakentamisen ammattilaisena meillä on kovat kriteerit työntekijöille. Haluamme taata laadun ja tehokkuuden.

Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme ja ammattilaisiin, jotka olemme löytäneet Aallon voimalla.

Jarmo Puoliväli, Tuotantojohtaja, BETSET-YHTIÖT