LUE: Aalto Henkilöstöpalvelut palvelee täysin normaalisti koronaviruksen aikana

Projektipäällikkö, suunnittelun ohjaus

Toimeksiantajamme Logistic Contractor Finland Oy on osa Wästbygg-konsernia, joka toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. He suunnittelevat ja rakentavat asiakkaittensa tarpeisiin yksilöllisesti räätälöityjä logistiikka- ja teollisuusratkaisuja avaimet käteen -periaatteella. Monivuotisella kokemuksella ja pörssiyhtiön taustatuella he hoitavat monimutkaisetkin projektit pitkäjänteisesti ja kestävästi. Tämän johdosta heistä on tullut alan johtava asiantuntija ja Pohjoismaiden teollisuus- ja logistiikka-asiakkaiden varma kumppani. Suomessa toiminta on aloitettu vuonna 2020, ja he tähtäävät merkittävään osuuteen logistiikka- ja teollisuustilojen rakentamisen markkinasta myös Suomessa.

He etsivät kauttamme ammattitaitoista rakennusalan

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ SUUNNITTELUN OHJAUKSEEN pääkaupunkiseudulle.

Tehtävässäsi suunnittelun ohjaajana vastaat suunnittelijoiden hankinnasta, suunnitteluaikataulun ylläpidosta ja valvonnasta, suunnitteludokumenttien hallinnasta ja tarkastuttamisesta, suunnittelukokouksien järjestämisestä, vastaat määräysten ja asetusten noudattamisesta ja toimit yhteyshenkilönä suunnittelijoiden ja muiden sidosryhmien välissä. Voit olla myös kokemattomampi suunnittelun ohjauksessa, kunhan rakennustekninen ymmärrys ja osaaminen on olemassa. Tarvittaessa saat tukea kokeneemmalta projektipäälliköltä tehtävien hoidossa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

– Soveltuvaa rakennusteknistä koulutusta (RI, DI)
– Työkokemusta vähintään 3 vuoden ajalta rakennusalalta; aiempi kokemus suunnittelun ohjauksesta on eduksi.
– Ahkeruutta, vastuuntuntoa, kustannustietoisuutta sekä ongelmanratkaisukykyä
– Hyviä vuorovaikutus- ja it-taitoja
– Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito luetaan eduksi
– Halua kehittää yrityksen toimintatapoja ja osallistua projektien valmisteluihin

Henkilö rekrytoituu suoraan toimeksiantajamme palvelukseen. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan.

Asiakkaamme tarjoaa vastuullisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, hyvän työympäristön, kilpailukykyisen palkan ja mukavia työkavereita, jotka työskentelevät innovatiivisesti ja suurella sydämellä. Heillä on halu toteuttaa onnistuneita projekteja, ja sinusta tulee osa kansainvälistä työyhteisöä, jossa arvostetaan tiimityöskentelyä. Etätyömahdollisuus.

Lisätietoja tehtävästä antaa Folkan Senior rekrytointikonsultti Pirjo Häyhä-Salovaara, puh. 0400 728 748, pirjo.hayha-salovaara@folka.fi

Kiinnostuitko? Mikäli tunnet, että kuvaus sopisi sinuun ja haluat olla mukana kasvavan kansainvälisen yrityksen toiminnassa, täytä ystävällisesti sähköinen hakulomakkeemme. Muistathan liittää mukaan CV:si, kiitos. Aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelut jo ennen hakuajan umpeutumista.

 

 

Otiga Finland Oy on osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa toimimme Folka brändin alla, joka on yhdistetty brändeistä Personalhuset ja Aalto Henkilöstöpalvelut . Olemme henkilöstöalan ammattilaisia, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Toimimme nopeasti, mutta haluamme pitää palvelualttiuden korkealla. Kuljemme asiakkaiden sekä työntekijöiden rinnalla ja ratkaisemme haasteet yhdessä.folka.fi
FOLKA – Yhdessä työelämässä.

 

Jaa tämä työpaikka:

Paras firma missä itse olen työskennellyt. Teillä otetaan myös ihmisenä huomioon ei vaan työntekijänä ja on yleisesti hyvä henki.

Aallon harjalla on siis hyvä ratsastaa loppuun saakka kohti auringon laskua

Aallon pitkäaikainen työntekijä: Kimi Seba Siermala