fbpx

LUE: Aalto Henkilöstöpalvelut palvelee täysin normaalisti koronaviruksen aikana

Postinkuljettaja Itä-Vantaalle

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia ja yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Pidätkö itsenäisestä ja liikkuvasta työstä? Sopisiko elämäntilanteeseesi vakituinen työpaikka fiksuilla työajoilla? Oletko halukas oppimaan uutta ja kasvamaan yrityksen mukana? Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme arjen sankari!

Etsimme nyt asiakkaallemme PKS Jakelu Oy:lle Postinkuljettajia. Tässä työssä olet yksi niistä, jotka tekevät meidän muiden elämästä hieman helpompaa. Toimittamalla niin kirjepostin sitä odottaville kuin sarjakuvalehdet perheen pienimmille luettavaksi olet tärkeä osa meidän jokaisen elämää.

Työ on itsenäistä ja omalla autolla tapahtuvaa ja työt alkavat ja päättyvät Itä-Vantaalla. Työajat sijoittuvat arkipäiville klo 08-18 välille. Työaika on keskimäärin 25-35h/vko riippuen reitistä ja lähetysmäärästä. Ahkeralle tekijälle on tarjolla ekstratunteja. Palkkaus on Medialiiton ja Teollisuusliiton jakelua koskevan TES:n mukainen ja oman auton käytöstä saat kilometrikorvaukset.  

Tässä työssä oppimiskyky ja halu itsenäiseen ja tarkkaan työhön ovat avainvaatimuksia. Työ ei vaadi aikaisempaa kokemusta eikä koulutustaustallasi ole väliä. Säätila ei saa vaikuttaa mielialaasi ja fyysisen kuntosi tulisi olla kohdallaan. Työkielenä on pääasiassa suomi, mutta tulet toimeen myös englannilla.

Tavoitteena asiakkaallamme on rakentaa avoin ja reilu organisaatio, jossa on matala hierarkia ja lämmin tunnelma. Yritys on vielä nuori, joten toivomme sinulta halua kasvaa ja kehittyä osana organisaatiota.

Mitä siis odotamme sinulta:

  • Oma auto
  • Kykyä tarkkaan ja itsenäiseen työskentelyyn
  • Oppimis- ja kehittymishalua
  • Suomen tai englannin kielen sujuvaa hallintaa

 Tarjoamme:

  • Vakituisen työsuhteen
  • Mahdollisuuden pitkään uraan ja kehitykseen
  • Työn osana arjen sankareita

Voisiko tämä olla uusi työ sinulle? Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen oheisen linkin kautta. Nopein käsi voittaa, sillä haastattelut ovat jo käynnissä. Työt alkavat periaatteella heti, kun sopiva henkilö löytyy.

Lisätietoja työstä antaa henkilöstökonsulttimme Petra Mallinen puhelimitse numerosta 040 630 0777 tai sähköpostitse osoitteesta petra.mallinen@personalhuset.fi.

PKS Jakelu Oy keskittyy osoitteellisen kirjeen, lehtien ja pienpakettien päiväjakeluun Helsingin, Vantaan, Espoon ja Kauniaisen alueella. Yhtiön omistavat Sanoma Media Finland Oy, Keskisuomalainen Oyj, Alma Manu Oy, Ilves Jakelu Oy, TS-Yhtymä Oy, Kaleva365 Oy ja Keskipohjanmaan Kirjapaino Oyj.

 

Jaa tämä työpaikka:

Paras firma missä itse olen työskennellyt. Teillä otetaan myös ihmisenä huomioon ei vaan työntekijänä ja on yleisesti hyvä henki.

Aallon harjalla on siis hyvä ratsastaa loppuun saakka kohti auringon laskua

Aallon pitkäaikainen työntekijä: Kimi Seba Siermala