fbpx

LUE: Aalto Henkilöstöpalvelut palvelee täysin normaalisti koronaviruksen aikana

Oletko sinä etsimämme rakennusalan osaaja ?

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA GroupiaOlemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Haemme asiakasyrityksillemme pääkaupunkiseudulle sekä Keski-Uudenmaan alueelle rakennuksille sekä työmaille eri tehtävien pariin tekijöitä.

Tällä hetkellä meillä on erityisesti tarvetta vahinkosaneerauspuolella ja viherrakennuspuolella sekä kattotöihin. 

Haemme niin vankan ammattitaidon omaavia henkilöitä, että reippaita ja motivoituneita tekijöitä, joilla on halu kasvattaa osaamistaan rakennustöiden parissa työskentelystä.

Tässä työssä tulet tarvitsemaan kädentaitoja, ongelmanratkaisukykyä, itsenäistä työskentelyotetta ja myös hyvää fyysistä kuntoa.

Rakennuksilla työskentely vaatii voimassa olevan työturvallisuuskortin.

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si. Voit myös soittaa suoraan numeroon 0503230543 Anni Koskela tai laittaa sähköpostia anni.koskela@aaltovoima.fi, ja kertoa itsestäsi niin katsotaan yhdessä sinulle sopiva työpaikka.

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio ja suosittelu videoihin

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY

Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

 

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.

Jaa tämä työpaikka:

Paras firma missä itse olen työskennellyt. Teillä otetaan myös ihmisenä huomioon ei vaan työntekijänä ja on yleisesti hyvä henki.

Aallon harjalla on siis hyvä ratsastaa loppuun saakka kohti auringon laskua

Aallon pitkäaikainen työntekijä: Kimi Seba Siermala