LUE: Aalto Henkilöstöpalvelut palvelee täysin normaalisti koronaviruksen aikana

Mekaaninen kunnossapitoasentaja, Nurmijärvi

Haemme asiakkaallemme betonielementtitehtaaseen mekaanista kunnossapitoasentajaa. Työ sisältää tuotantolaitteiden ennakoivaa ja korjaavaa kunnossapitoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta kunnossapitoasentajan tehtävästä sekä huolellista ja vastuullista työtapaa. Eduksi katsomme hitsaustaidon sekä voimassa olevat ammattikortit. Tarjoamme pitkäaikaisen kokopäiväisen työn vakavaraisessa yrityksessä sekä tarvittaessa asuntomahdollisuuden.

Arvostamme:

– Kunnossapitoasentajan koulutusta tai vastaavaa esimerkiksi koneasentajan tai raskaskoneasentajan tutkintoa ja aikaisempaa kokemusta vastaavasta työtehtävästä.

– Joustavaa asiakaspalveluasennetta ja tiimityötaitoja.

– Katsomme eduksi voimassa olevat tulityö-, työturvallisuus- ja EA-kortit sekä teollisuuskunnossapidon moniosaamisen.

Tarjoamme:

– Haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkentän

– Vahvan tuen organisaatiolta

– Vakavaraisen yrityksen työnantajaksi

– Työturvallisen työympäristön

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si.

Lisätietoja työstä antaa Folkan HR-konsultti

Sara Kervinen – +358 50 593 3501 – sara.kervinen@folka.fi

Otiga Finland Oy on osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa toimimme Folka brändin alla, joka on yhdistetty brändeistä Personalhuset ja Aalto Henkilöstöpalvelut . Olemme henkilöstöalan ammattilaisia, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Toimimme nopeasti, mutta haluamme pitää palvelualttiuden korkealla. Kuljemme asiakkaiden sekä työntekijöiden rinnalla ja ratkaisemme haasteet yhdessä. folka.fi
FOLKA – Yhdessä työelämässä.

Jaa tämä työpaikka:

Betonirakentamisen ammattilaisena meillä on kovat kriteerit työntekijöille. Haluamme taata laadun ja tehokkuuden.

Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme ja ammattilaisiin, jotka olemme löytäneet Aallon voimalla.

Jarmo Puoliväli, Tuotantojohtaja, BETSET-YHTIÖT