LUE: Aalto Henkilöstöpalvelut palvelee täysin normaalisti koronaviruksen aikana

Manuaalikoneistaja, Kellokoski

Etsimme asiakasyrityksellemme manuaalikoneistajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Kellokoskelle. Työtehtävät sisältävät sorvausta, jyrsintää, porausta manuaalikonein sekä sahausta ja muita metallialan töitä osaamisen mukaan.  Arvostamme aikaisempaa kokemusta ja/tai koulutusta manuaalikoneistajan tehtävistä sekä piirustusten lukutaitoa. Luonteeltasi olet oma-aloitteinen ja huolellinen sekä kommunikoit sujuvasti suomeksi. Työ on päivätyötä ja työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Arvostamme:

– Aikaisempaa kokemusta manuaalikoneistajan tehtävistä ja piirrustusten lukutaitoa

– Huolellista ja vastuullista työskentelytapaa

– Sujuvaa suomen kielen taitoa

Tarjoamme:

– Mielekkäät ja tarpeeksi haastavat työtehtävät

– Asiallisen rahallisen korvauksen

– Työn, jossa ammattilaiselta ei koskaan lopu hommat kesken

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si.

Lisätietoja työstä antaa Folkan HR-konsultti

Sara Kervinen – +358 50 593 3501 – sara.kervinen@folka.fi

Otiga Finland Oy on osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa toimimme Folka brändin alla, joka on yhdistetty brändeistä Personalhuset ja Aalto Henkilöstöpalvelut . Olemme henkilöstöalan ammattilaisia, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Toimimme nopeasti, mutta haluamme pitää palvelualttiuden korkealla. Kuljemme asiakkaiden sekä työntekijöiden rinnalla ja ratkaisemme haasteet yhdessä. folka.fi
FOLKA – Yhdessä työelämässä.

Jaa tämä työpaikka:

Paras firma missä itse olen työskennellyt. Teillä otetaan myös ihmisenä huomioon ei vaan työntekijänä ja on yleisesti hyvä henki.

Aallon harjalla on siis hyvä ratsastaa loppuun saakka kohti auringon laskua

Aallon pitkäaikainen työntekijä: Kimi Seba Siermala