LUE: Aalto Henkilöstöpalvelut palvelee täysin normaalisti koronaviruksen aikana

Maalari Porvooseen

Etsitkö töitä Porvoon alueelta? Oletko maalauksen moniosaaja? Hienoa, nyt olisi mielenkiintoinen maalauspesti tarjolla!

Haemme nyt pikaisella aikataululla ammattitaitoista MAALARIA asiakkaallemme.

Työt ovat Porvoon keskustassa. Työt tehdään nostintyönä, julkisivun kalkkimaalaus.

Odotamme sinulta itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhösi sekä kokemusta maalauksesta, tasoituksesta ja tapetoinnista. Arvostamme erityisesti ahkeruutta, tarkkaa työn jälkeä ja luotettavuutta työntekijänä. Tehtävä edellyttää sinulta työturvallisuuskorttia sekä sujuvaa suomen kielen taitoa, ruotsin kieli on plussaa. Osaavilla työntekijöillä on mahdollisuus pidempiaikaiseen yhteistyöhön. Palkkaus neuvoteltavissa. 

Yksi juttu vielä – miksi juuri meille töihin?

– Välitämme työntekijöistämme ja pyrimme pitkiin työsuhteisiin. 

– Noudatamme tietysti TES:siä, ja maksamme osaavalle kaverille oikean liksan. Kerro palkkatoiveesi!

– 97 % työntekijöistämme on tyytyväisiä meihin, liity mukaan!

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme. Niin ja, muistathan liittää ansioluettelosi mukaan. Ota yhteyttä vaikka Whatsappilla, sähköpostilla tai soita ja kysy lisää. 

Lisätietoja työstä antaa Folkan HR-konsultti:

Polina Bogoliubova,
+358 50 400 1378, polina.bogoliubova@folka.fi

Otiga Finland Oy on osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa toimimme Folka brändin alla, joka on yhdistetty brändeistä Personalhuset ja Aalto Henkilöstöpalvelut . Olemme henkilöstöalan ammattilaisia, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Toimimme nopeasti, mutta haluamme pitää palvelualttiuden korkealla. Kuljemme asiakkaiden sekä työntekijöiden rinnalla ja ratkaisemme haasteet yhdessä. folka.fi
FOLKA – Yhdessä työelämässä.

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.

Jaa tämä työpaikka:

Paras firma missä itse olen työskennellyt. Teillä otetaan myös ihmisenä huomioon ei vaan työntekijänä ja on yleisesti hyvä henki.

Aallon harjalla on siis hyvä ratsastaa loppuun saakka kohti auringon laskua

Aallon pitkäaikainen työntekijä: Kimi Seba Siermala