LUE: Aalto Henkilöstöpalvelut palvelee täysin normaalisti koronaviruksen aikana

LVI-asentaja, Uusimaa

Haetko vakituista työpaikkaa LVI-asentamisen parissa?

Etsimme asiakkaallemme LVI-ASENTAJIA Uudenmaan alueella

Työtehtävät ovat pääasiassa pientalojen putkisaaneerausten hoitamista alusta loppuun. Asiakkaita ovat omakotitaloasujat ja pienkiinteistöjen omistajat. Tyypillinen työpäiväsi pitää sisällään työn suunnittelun lisäksi käyttövesi- ja lämpöverkkotöitä, putkiston uusimista sekä vesikalusteiden asennuksia. Samassa työkohteessa työskennellään useimmiten muutama päivä, joten pääset monipuolisesti kartuttamaan osaamistasi eri kohteissa. 

Arvostamme aikaisempaa kokemusta LVI urakoiden läpiviemisestä ja itsenäisestä työotteesta. Kohteissa tapaat asukkaita, ja olet tärkeä osa onnistunutta asiakaspalvelukokemusta. Liikkuva työnkuva edellyttää ajokorttia, auton saat tarvittaessa käyttöösi. 

Tarjoamme sinulle kannustavan ja rennon työyhteisön, kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Työ sijaitsee Uudenmaan alueella, kohteet akselilla Helsinki, Vantaa ja Espoo. Työt voi aloittaa joustavasti. 

Kiinnostuitko? Hakemuksen jätät helpoiten oheisen linkin kautta. Lisätietoja työstä antaa Folkalta:
Jami Hämäläinen,
050 348 1322,
jami.hamalainen@folka.fi

Otiga Finland Oy on osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa toimimme Folka brändin alla, joka on yhdistetty brändeistä Personalhuset ja Aalto Henkilöstöpalvelut . Olemme henkilöstöalan ammattilaisia, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Toimimme nopeasti, mutta haluamme pitää palvelualttiuden korkealla. Kuljemme asiakkaiden sekä työntekijöiden rinnalla ja ratkaisemme haasteet yhdessä.folka.fi
FOLKA – Yhdessä työelämässä. 

 

Jaa tämä työpaikka:

Betonirakentamisen ammattilaisena meillä on kovat kriteerit työntekijöille. Haluamme taata laadun ja tehokkuuden.

Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme ja ammattilaisiin, jotka olemme löytäneet Aallon voimalla.

Jarmo Puoliväli, Tuotantojohtaja, BETSET-YHTIÖT