LUE: Aalto Henkilöstöpalvelut palvelee täysin normaalisti koronaviruksen aikana

LVI-asentaja, Seinäjoki

Haetko vakituista työpaikkaa LVI-asentamisen parissa?

Etsimme asiakkaallemme LVI-ASENTAJIA Seinäjoen alueella

Työtehtävät ovat pääasiassa pientalojen putkisaaneerausten hoitamista alusta loppuun. Asiakkaita ovat omakotitaloasujat ja pienkiinteistöjen omistajat. Tyypillinen työpäiväsi pitää sisällään työn suunnittelun lisäksi käyttövesi- ja lämpöverkkotöitä, putkiston uusimista sekä vesikalusteiden asennuksia. Samassa työkohteessa työskennellään useimmiten muutama päivä, joten pääset monipuolisesti kartuttamaan osaamistasi eri kohteissa. 

Arvostamme aikaisempaa kokemusta LVI urakoiden läpiviemisestä ja itsenäisestä työotteesta. Kohteissa tapaat asukkaita, ja olet tärkeä osa onnistunutta asiakaspalvelukokemusta. Liikkuva työnkuva edellyttää ajokorttia, auton saat tarvittaessa käyttöösi. 

Tarjoamme sinulle kannustavan ja rennon työyhteisön, kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Työt sijaitsevat Oulun alueella ja lähikunnissa. Työt voi aloittaa joustavasti. 

Kiinnostuitko? Hakemuksen jätät helpoiten oheisen linkin kautta. Lisätietoja työstä antaa Folkalta:

Jami Hämäläinen,
050 348 1322,
jami.hamalainen@folka.fi

Otiga Finland Oy on osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa toimimme Folka brändin alla, joka on yhdistetty brändeistä Personalhuset ja Aalto Henkilöstöpalvelut . Olemme henkilöstöalan ammattilaisia, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Toimimme nopeasti, mutta haluamme pitää palvelualttiuden korkealla. Kuljemme asiakkaiden sekä työntekijöiden rinnalla ja ratkaisemme haasteet yhdessä.folka.fi
FOLKA – Yhdessä työelämässä. 

 

 

Jaa tämä työpaikka:

Paras firma missä itse olen työskennellyt. Teillä otetaan myös ihmisenä huomioon ei vaan työntekijänä ja on yleisesti hyvä henki.

Aallon harjalla on siis hyvä ratsastaa loppuun saakka kohti auringon laskua

Aallon pitkäaikainen työntekijä: Kimi Seba Siermala