LUE: Aalto Henkilöstöpalvelut palvelee täysin normaalisti koronaviruksen aikana

LVI-asentaja, Pääkaupunkiseutu

Luetko LVI-kuvia kuin päivän lehteä ja juttu luistaa rennossa, mutta tekevässä porukassa? Yhtään emme pane pahaksemme, jos sinulta löytyy huumorintajua ja hyvä asenne. 

Me Folkalla etsimme riveihimme vahvistuksia, eli tarvitsemme osaavia LVI-asentajia asiakkaidemme avuksi. Näköalapaikkoja meillä on vain työmaiden ylimmissä kerroksissa, mutta töitä meillä tehdään hyvällä asenteella olematta kuitenkaan liian vakavana. Työllistämme useita talotekniikka-alan rautaisia ammattilaisia, mutta kaikkea ei tarvitse osata heti kättelyssä – tekemällä oppii! Meillä työskentelevät LVI-asentajat löytyvät niin uudis-, saneeraus- kuin huoltopuoleltakin.

Miksi juuri meille?

Omissa vaatteissa ei tarvitse sosiaalitiloja pidemmälle lähteä, sillä meiltä saat laadukkaat työvaatteet sekä niiden hajotessa nopeasti uudet työmaalle. Palkkaus tehtävässä vaihtelee yleensä noin. 15-20 € / h välillä riippuen osaamisestasi, mutta urakkatyössä tästä saatetaan liikkua reippaasti ylemmäs. 

Toivomme, että olet LVI-alan ammattilainen jolla on kortit voimassa ja Suomen kieli hallussa, mutta haluamme myös tukea sinua kehittymään tällaiseksi. Työntekijöistämme 97 % kertoi olevansa tyytyväinen meihin työnantajana teettämässämme henkilöstökyselyssä.

Hae täyttämällä yhteystietosi hakemukselle ja lisää ansioluettelo mukaan!

 

Lisää saa halutessaan kysyä!

Ota yhteyttä vaikka Whatsappilla, sähköpostilla tai soita! Alempana yhteystiedot.

Jami Hämäläinen,
+358 50 348 1322, jami.hamalainen@folka.fi

Otiga Finland Oy on osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa toimimme Folka brändin alla, joka on yhdistetty brändeistä Personalhuset ja Aalto Henkilöstöpalvelut . Olemme henkilöstöalan ammattilaisia, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Toimimme nopeasti, mutta haluamme pitää palvelualttiuden korkealla. Kuljemme asiakkaiden sekä työntekijöiden rinnalla ja ratkaisemme haasteet yhdessä. folka.fi
FOLKA – Yhdessä työelämässä.

Jaa tämä työpaikka:

Betonirakentamisen ammattilaisena meillä on kovat kriteerit työntekijöille. Haluamme taata laadun ja tehokkuuden.

Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme ja ammattilaisiin, jotka olemme löytäneet Aallon voimalla.

Jarmo Puoliväli, Tuotantojohtaja, BETSET-YHTIÖT