LUE: Aalto Henkilöstöpalvelut palvelee täysin normaalisti koronaviruksen aikana

LVI-asentaja Järvenpäähän

Oletko ammattitaitoinen LVI-asentaja etsimässä pitkiä työkohteita ja haluat työskennellä vakituisesti Järvenpään alueella?

Etsimme nyt Järvenpäässä ja lähialueella toimivalle asiakasyrityksellemme ammattitaitoista LVI-asentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työkohteet ovat pääosin eri kokoisia saneerauskohteita, mutta hommia löytyy laidasta laitaan ja huomioimme aidosti myös työntekijän kiinnostuksen tietyntyyppisiin tehtäviin. Asiakasyrityksemme etsii ennenkaikkea pitkäaikaista, luotettavaa ja ammattitaitoista tekijää, jolla on jo vähintään muutaman vuoden työkokemus sekä kyky itsenäiseen työskentelyyn. 

Tähän kohteeseen tarjoamme vakituisen työsopimuksen ja kauttamme työllistyy vuosittain useita alan ammattilaisia suorarekrytointia suoraan asiakasyrityksiimme. Käytössäsi on asiakasyrityksemme auto ja työkalut. 

Toivomme sinulta erityisesti aiempaa kokemusta itsenäisestä LVI-asentajan työstä sekä soveltuvaa koulutusta, vastuullista otetta työntekoon sekä luotettavuutta. 

Tarjoamme sinulle:

– asianmukaiset työvarusteet säällä kuin säällä

– kilpailukykyisen, vähintään Talotekniikka-alan TES:n mukaisen palkkauksen. Esitä rohkeasti palkkatoiveesi!

– mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi

– pitkät työkohteet Järvenpää ja lähialue

– kokopäivätyön ja vakituisen työsuhteen

– yksityisen työterveyshuollon

Toivomme sinulta,

– voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

– aiempaa kokemusta sekä työhön soveltuvaa koulutusta

– kykyä itsenäiseen työhön

– sujuvaa suomenkielentaitoa

– B-ajokorttia

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme, sillä avoinna olevat tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Haastattelemme soveltuvia hakijoita jatkuvasti, joten laitathan hakemuksen tulemaan mahdollisimman pian!

Lisätietoja antaa:

Jami Hämäläinen, 050 348 1322, jami.hamalainen@aaltovoima.fi

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio ja suosittelu videoihin

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY

 

Aalto Henkilöstöpalvelut koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Personalhusetin kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.  

Jaa tämä työpaikka:

Paras firma missä itse olen työskennellyt. Teillä otetaan myös ihmisenä huomioon ei vaan työntekijänä ja on yleisesti hyvä henki.

Aallon harjalla on siis hyvä ratsastaa loppuun saakka kohti auringon laskua

Aallon pitkäaikainen työntekijä: Kimi Seba Siermala