LUE: Aalto Henkilöstöpalvelut palvelee täysin normaalisti koronaviruksen aikana

Kylpyhuonesaneeraaja Espooseen!

Morjesta!

Mun nimi on Jami Hämäläinen, ja toimin Aalto Henkilöstöpalveluilla myyntipäällikkönä. Etsin asiakkaallemme Espooseen hyvällä asenteella varustettuja kavereita tekemään kylpyhuonesaneerauksia alusta loppuun. Tämähän siis tarkoittaa sitä, että jos olet kokenut sisärakentamisen ammattilainen, niin kyseinen työ vois sopia sulle kuin nenä päähän. 

Iso plussa on, jos vedeneristys -sertifikaattisi on voimassa ja tunnet ARDEX -tuotteet. 

Lisätietoja vielä sen verran, että:

Tässä on töitä hyvälle kaverille pidemmäksi aikaa, ja aloittamaan pääsee mukavasti lomakauden jälkeen. Suosittele vaikka kaverille myös, sillä käsipareja voidaan tarvita toisetkin. Työt sijoittuvat pääkaupunkiseudulle, 90% Espooseen, vaikka metro kuljettaakin töihin ja takaisin, tässä tapauksessa tarvitset mahdollisuuden oman auton käyttämiseen.

Yksi juttu vielä – no miksi meille kannattaisi tulla töihin?

Ei meillä ole välttämättä tarjota näköalapaikkaa alalla, vaikka oma työnjälki hiveleekin silmää viimeisteltyäsi saneerauskohteen. Palkkatoiveen saat ilman muuta esittää, ja me maksamme reilun palkan osaavalle tekijälle. Kyselymme mukaan 97% työntekijöistämme on tyytyväisiä meihin työnantajana, liity ihmeessä heihin. 

Laita hakemus tulemaan osoitteessa: https://www.aaltovoima.fi/tyopaikat/. Niin ja, muistathan liittää ansioluettelosi mukaan.

Jos on muuta kysyttävää, ota yhteyttä vaikka Whatsappilla, sähköpostilla tai soita. Yhteystiedot löytyvät alempaa.

Terveisin,

Jami Hämäläinen, +358 50 348 1322, jami.hamalainen@aaltovoima.fi

Aalto Henkilöstöpalvelut koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Personalhusetin kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.  

Jaa tämä työpaikka:

Betonirakentamisen ammattilaisena meillä on kovat kriteerit työntekijöille. Haluamme taata laadun ja tehokkuuden.

Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme ja ammattilaisiin, jotka olemme löytäneet Aallon voimalla.

Jarmo Puoliväli, Tuotantojohtaja, BETSET-YHTIÖT