Kuormaustyöntekijä Järvenpäähän

Etsimme asiakkaallemme Järvenpäähän kuormaustyöntekijöitä pikaisella aikataululla elementtitehtaalle. Tämä työ sopii sinulle, joka viihdyt hyvin erilaisten työkoneiden parissa ja nautit vaihtelevista työtehtävistä. Tässä tehtävässä pääset käyttämään monipuolisesti vastapainotrukkia, pyöräkuormaajaa, vetomestaria ja siltanosturia, kun siirtelet betonielementtejä tehtaan alueella.

Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta ainakin vastapainotrukin käytöstä. Työ tapahtuu kahdessa vuorossa ja ulkona. Työ on ajoittain fyysisesti raskasta, joten hyvä fyysinen kunto on edellytyksenä työssä pärjäämiselle. Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän, asianmukaiset työvarusteet sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen työhön. 

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si.

Lisätietoja työstä antaa

Henkilöstökonsultti Anna Federley-Kokkonen

+358 50 475 9846

anna.federley-kokkonen@aaltovoima.fi

Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

Jaa tämä työpaikka:

Paras firma missä itse olen työskennellyt. Teillä otetaan myös ihmisenä huomioon ei vaan työntekijänä ja on yleisesti hyvä henki.

Aallon harjalla on siis hyvä ratsastaa loppuun saakka kohti auringon laskua

Aallon pitkäaikainen työntekijä: Kimi Seba Siermala