fbpx

LUE: Aalto Henkilöstöpalvelut palvelee täysin normaalisti koronaviruksen aikana

Kiinteistönhoitaja

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA GroupiaOlemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Kiinteistönhoidolla on suuri merkitys kiinteistöjen toimivuuden, viihtyisyyden ja elinkaaren kannalta ja haluamme löytää pitkäaikaiselle asiakkaallemme huipputyyppiä kiinteistönhoidon pariin Espooseen.  

Työ on arkeen sijoittuva päivätyö. Mahdollisuus myös päivystysvuoroihin. Tässä työssä tarvitaan omatoimisuutta, ahkeraa työotetta sekä vuorovaikutustaitoja.

Tehtäviin kuuluu mm. huolto- ja korjaustöitä.  Työnkuva pitää sisällään teknistä osaamista. Tuntemus paloilmoittimista, iv-laitteista sekä rakennusautomaatiosta on eduksi, näihin kaikkiin työtehtäviisi saat kuitenkin kattavan perehdytyksen.

Mikäli sinulta löytyy kiinteistönhoitajan, rakennusalan, talotekniikan, sähköalan tai kone- ja metallialan perustutkinto, ovat ne hyvä pohja tälle työlle.

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si.

Lisätietoja työstä antaa

Anni Koskela 

myyntipäällikkö 

0503230543

anni.koskela@aaltovoima.fi 

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio ja suosittelu videoihin

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY

Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

 

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.

Jaa tämä työpaikka:

Paras firma missä itse olen työskennellyt. Teillä otetaan myös ihmisenä huomioon ei vaan työntekijänä ja on yleisesti hyvä henki.

Aallon harjalla on siis hyvä ratsastaa loppuun saakka kohti auringon laskua

Aallon pitkäaikainen työntekijä: Kimi Seba Siermala