Kiinteistöhuollon työntekijä

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA GroupiaOlemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Haemme asiakasyrityksellemme Pääkaupunkiseudulle eri työkohteisiin reippaita, oma-aloitteisia ja asiakaspalveluhenkisiä kiinteistöhuollon työntekijöitä. Työtehtäviin kuuluu: piha-alueiden kunnossapito, lehtien puhallus, nurmikon leikkaus ja trimmaus sekä jätekatoksien siisteydes huolehtiminen. 

Edellytämme:

-Aikaisempaa kokemusta kiinteistöhuoltoalalta

-Positiivista asennetta

-Sujuva suomenkielentaito
-Ajokortti ja traktorin ajotaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme:

– Asianmukaisen korvauksen työstä

– Asianmukaiset työvarusteet

– Mahdollisuuden työllistyä jatkossa useille asiakkaillemme

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si.

Lisätietoja työstä antaa:

Liudmila Ridal

Henkilöstökonsultti

+358 50 400 1378

liudmila.ridal@aaltovoima.fi

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio ja suosittelu videoihin

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY

Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.

Jaa tämä työpaikka:

Aloitin työt Aalto Henkilöstöpalveluissa vuonna 2009 aluksi kirvesmiehenä. Eka projekti oli Kulosaaren koulun saneeraus. Sen jälkeen työmaita on ollut useita kymmeniä, ja työttömänä en ole ollut päivääkään.

Niko, Rakennustyöryhmän vetäjä