Kesätyöt 2019

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA GroupiaOlemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Kesätöihin Aallon harjalle!

 

Haemme tulevalle 2019 kesäkaudelle osaajia laidasta laitaan. Päätoimialamme ovat rakentaminen sekä logistiikka. Meillä on runsaasti tarjontaa esimerkiksi seuraaville tekijöille rakennusapumies, tapahtumatyöntekijä, tuotantotyöntekijä, rakennusmies, kirvesmies, hitsaaja, purkutyöntekijä, kuljettaja, lähetti. Listassa kuitenkin vain pieni osa kokonaistyötarjonnastamme.

 

Meillä työllistyvät niin kokeneet konkarit kuin myös aloittelevat ammattilaisetkin. Aalto tarjoaa mahdollisuuden joustavaan työskentelyyn ja meillä on tarjolla täyspäiväistä kuin myös osa-aikaista työtä.

 

Pyrimme aina lähestymään hakijan osaamista kokonaisuutena ja yhdessä miettimään hakijan kanssa missä olisi mielenkiintoisin ja sopivin paikka työskennellä omaa osaamista ja mielenkiintoa peilaten.

 

Jätä meille hakemus hyvissä ajoin. Aloitamme hakijoiden haastattelut ja läpikäymisen hakemusten saavuttua, Kiitos.

Tarjoamme

– joustavuutta

– tarvittavat työvarusteet

– kilpailukykyisen palkan

– mahdollisuuden kasvaa uralla eteenpäin

Edellytämme

– työturvallisuuskorttia

– oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi

– huolellisuutta ja hyvää työasennetta

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si.

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio ja suosittelu videoihin

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY

Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

 

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.

Jaa tämä työpaikka:

Betonirakentamisen ammattilaisena meillä on kovat kriteerit työntekijöille. Haluamme taata laadun ja tehokkuuden.

Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme ja ammattilaisiin, jotka olemme löytäneet Aallon voimalla.

Jarmo Puoliväli, Tuotantojohtaja, BETSET-YHTIÖT