fbpx

LUE: Aalto Henkilöstöpalvelut palvelee täysin normaalisti koronaviruksen aikana

Käsityötaitoinen varastotyöntekijä, Vantaa

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA GroupiaOlemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

 

Leikitkö lapsena jatkuvasti legoilla ja nykyään olet ensimmäinen yhteyshenkilö, kun lähipiirissä tarvitaan korjaamista/fiksaamista/remonttiapua? Jos nautit näpräämisestä, rakentelusta ja varastoympäristöstä, niin tässäpä sulle paikka.

Haemme Vantaan Hakkilaan pakkaajaa/varastomiestä/DIY-sankaria, jolla pysyy hallussa niin käsisirkkeli, viimeistelynaulain kuin vastapainotrukki. Toimenkuva painottuu lähettämön puolelle, jossa työparisi kanssa suunnittelet ja toteutat erilaisten kappaleiden lastaamista ja pakkausta. Käsiteltävät kappaleet voivat olla lähes mitä tahansa ja valmiita ohjeita ei ole, joten pelisilmää ja suunnittelutaitoa tarvitaan erilaisille pakkaus- ja tukirakenteille. 

Työkoneiden puolesta vastapainotrukki ja tönäri ovat oleellisimmat apuvälineet ja valmistusmateriaali koostuu vaihtelevasta puu- ja pakkausmateriaalista alkaen kakkosnelosesta solumuoviin.

Koulu- ja/tai työtausta tähän pestiin on toissijainen. Hommaa on menestyksekkäästi hoidettu niin yhdistelmäkuskin, kirvesmiehen kuin ahtaajankin taustoilla, sillä kaikki esimerkit tuovat omalta osaltaan tarvittavaa tietotaitoa raskaimman luokan pakkaus- ja lastaustyöhön. Kädentaidot, pelisilmä ja huippuunsa hiottu säntillisyys ovat avainkriteerit.

Työtä tehdään päivävuorossa, pääsääntöisesti arkisin. Välttämättä juuri varastoympäristöstä ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta ja tutkintoakaan et tarvitse. Huippu-urheilija ei tarvitse olla, mutta luonnollisesti varastoympäristö vaatii hyvää peruskuntoa ja -terveyttä. Palkkaus TES mukainen ja aloitus periaatteella heti.

Edellytämme:

  • Kädentaitoja ja pelisilmää rakenteiden suunnitteluun ja rakenteluun
  • Halua ja kykyä sopeutua vaihteleviin projekteihin
  • Äärimmäisen tarkkaa ja huolellista otetta työhön
  • Suomenkielen sujuvaa osaamista

 

 Tarjoamme:

  • Asianmukaisen (TES) korvauksen työstä
  • Mahdollisuutta kehittää omaa ammattitaitoa pidemmälle ja laajempiin tehtäviin
  • Vaihtelevia työtehtäviä
  • Asianmukaiset ja laadukkaat työvarusteet

 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen oheisen linkin kautta. Nopeat syövät hitaat, sillä haastattelut aloitetaan jo ennen hakuajan umpeutumista.

Lisätietoja työstä antaa henkilöstökonsulttimme Mika Laakso

050 415 2893
mika.laakso@aaltovoima.fi

 

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio ja suositteluvideoihin:

https://www.youtube.com/watch?v=QFkvPVC31cU

https://www.youtube.com/watch?v=TFjqszrbhfY

 

Löydät meidät myös Facebookista:

https://www.facebook.com/aaltovoima/

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset. 

Jaa tämä työpaikka:

Betonirakentamisen ammattilaisena meillä on kovat kriteerit työntekijöille. Haluamme taata laadun ja tehokkuuden.

Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme ja ammattilaisiin, jotka olemme löytäneet Aallon voimalla.

Jarmo Puoliväli, Tuotantojohtaja, BETSET-YHTIÖT