LUE: Aalto Henkilöstöpalvelut palvelee täysin normaalisti koronaviruksen aikana

Kaivinkoneen perämies Punkalaitumelle

Etsimme ammattitaitoista perämiestä maanrakennukseen asiakasyrityksellemme. Työ alkaa sopimuksen mukaan / mahdollisimman pian. Työ on määräaikainen ja kestää vuoden loppuun saakka. 

Työkohteet sijaitsevat pääsääntöisesti Pirkanmaan alueella, Punkalaitumella ja tällä hetkellä ovat suuntautuneet pohjarakentamiseen. 

Edellytämme kokemusta kyseisistä työtehtävistä. Kykenet itsenäiseen työhön ja olet putkiasennustaitoinen, osaat käyttää tasolaseria.

Tartu tilaisuuteen ja hae meille töihin! Hae tehtävää oheisen linkin kautta tai yhdistä jo luotu profiilisi haun alle.
Odotamme innolla hakemustasi!

Lisätietoja työstä antaa Folkan HR-konsultti:

Polina Bogoliubova,
+358 50 400 1378, polina.bogoliubova@folka.fi

Otiga Finland Oy on osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa toimimme Folka brändin alla, joka on yhdistetty brändeistä Personalhuset ja Aalto Henkilöstöpalvelut . Olemme henkilöstöalan ammattilaisia, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Toimimme nopeasti, mutta haluamme pitää palvelualttiuden korkealla. Kuljemme asiakkaiden sekä työntekijöiden rinnalla ja ratkaisemme haasteet yhdessä. folka.fi
FOLKA – Yhdessä työelämässä.

Jaa tämä työpaikka:

Paras firma missä itse olen työskennellyt. Teillä otetaan myös ihmisenä huomioon ei vaan työntekijänä ja on yleisesti hyvä henki.

Aallon harjalla on siis hyvä ratsastaa loppuun saakka kohti auringon laskua

Aallon pitkäaikainen työntekijä: Kimi Seba Siermala