fbpx

LUE: Aalto Henkilöstöpalvelut palvelee täysin normaalisti koronaviruksen aikana

Jakeluautonkuljettaja, Vantaa

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA GroupiaOlemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

C/CE-kortilliselle ja ratin takana viihtyvälle tekijälle on paikkoja tarjolla PK-seudun jakelureiteiltä. Työtehtäviä on niin kappaletavara-, lava-, kuin elintarvikejakelunkin parista. Töitä on tarjolla sekä nuppi- että yhdistelmäkuskille (täysperä sekä puolikas).

Jakeluliikenteessä vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa, lastaustaitoa sekä asiakaspalveluasennetta. Paikoitellen jakelu tapahtuu kantakaupungin alueella, joten ahtaat kulmat eivät saa ahdistaa isomman auton puikoissa. Työturva- ja tieturvakorteista ei myöskään ole haittaa, jos mielii siirtyä jossin vaiheessa esim. maanrakennuksen kuljetustehtävien pariin. Pääsääntöisesti lastaus sekä purku tapahtuu kuljettajan toimesta, joten paikasta riippuen tarvitset joko ruista ranteeseen pumppukärryjen kanssa tai osaamista pässin/trukin käsittelyssä.

Työt ovat pääasiallisesti vakituisia ja pitkäaikaisia, mutta lyhyempiäkin tuurauksia on saatavilla. Työvuoroja on aamusta iltaan ja myös yötyötä on tarjolla, joten jokaiselle löytyy soveltuva vuorotus.

TES palkkaus on itsestäänselvyys ja työvaatetuksen saat meiltä.

Edellytämme:

  • C/CE-ajokortti ja voimassa oleva ammattipätevyys + digipiirturikortti. 
  • Lastaus-/purkuosaamista
  • Hyvää fyysistä kuntoa
  • Aiempi kokemus on aina plussaa, mutta ei ehdoton edellytys jos muuten olet lahjakas ja oppimishaluinen

 

 Tarjoamme:

  • Asianmukaisen (TES) korvauksen työstä
  • Mahdollisuuden pitkäaikaiseenkin työhön
  • Omasta halusta riippuen hyvinkin vaihtelevia ja mielenkiintoisia työtehtäviä
  • Asianmukaiset ja laadukkaat työvarusteet

 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen oheisen linkin kautta. Nopeat syövät hitaat, sillä haastattelut aloitetaan jo ennen hakuajan umpeutumista. Kerro, minkälaisista kuljetustehtävistä olet kiinnostunut ja miksi menestyisit juuri kyseisessä tehtävässä.

Lisätietoja työstä antaa henkilöstökonsulttimme Mika Laakso
050 415 2893

mika.laakso@aaltovoima.fi

 

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio ja suositteluvideoihin:

https://www.youtube.com/watch?v=QFkvPVC31cU

https://www.youtube.com/watch?v=TFjqszrbhfY

 

Löydät meidät myös Facebookista:

https://www.facebook.com/aaltovoima/

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset. 

Jaa tämä työpaikka:

Paras firma missä itse olen työskennellyt. Teillä otetaan myös ihmisenä huomioon ei vaan työntekijänä ja on yleisesti hyvä henki.

Aallon harjalla on siis hyvä ratsastaa loppuun saakka kohti auringon laskua

Aallon pitkäaikainen työntekijä: Kimi Seba Siermala