LUE: Aalto Henkilöstöpalvelut palvelee täysin normaalisti koronaviruksen aikana

Huoltoasentajaksi venttiilihuoltoihin, Imatra

Inspiroiko hektinen teollisuusympäristö ja joukkueena onnistuminen? Pelaat mieluusti osana venttiiliasentajien ykkösketjua ja puristatte seisakkihuollot kasaan tiiminä? Asut Imatralla tai voisit ainakin viettää siellä viikon-pari?

Etsimme asiakkaallemme tehdasseisakkiin ykkösketjun venttiiliasentajia ainakin viikolle 40. Plussaa on, jos näyttöjä teollisuudesta löytyy tai olet suorittanut esimerkiksi laippaliitoskoulutuksen, ratkaisevassa asemassa on kuitenkin rautainen motivaatio ja hyvä asenne! Työ tehdään tyypillisesti pareittain, jolloin apunasi on rehdit apukädet pyörittämässä pulttia kanssasi. 

Pähkinänkuoressa arvostamme siis:
– Näyttöjä teollisuudesta tai esim. laippaliitoskoulutusta
– Kokemusta venttiilihuolloista tai seisakeista
– Intoa sekä asennetta oppia ja tehdä!
– Työturvakorttia

Sitten vielä – miksi juuri meille?

Tarvittaessa työntekijät voidaan majoittaa lähistölle, sillä työpäivät tehdasseisakeissa tyypillisesti venyvät. Näistä toki maksamme asiaankuuluvat ylityökorvaukset, päivärahat sekä ammattilaiselle kunnon liksan! Kauttamme tulee työvaatteet ja asiakkaaltamme työvälineet, joten itseltäsi riittää nopea hakemus ja hyvät työhalut. Yhdellä hakemuksella kauttamme on mahdollisuus työllistyä satoihin eri työtehtäviin halutessasi.

Jos vielä epäilyttää, lisää saa tottakai halutessaan kysyä:

Ota yhteyttä vaikka WhatsAppilla, viestillä, meilillä tai soita 050 348 1322, jami.hamalainen@folka.fi. Tai jätä hakemus osoitteessa www.folka.fi!


Parhaille työpaikoille on yksi sana, yksi nimi ja yksi osoite — Folka.

Kun tarvitset laadukkaita henkilöstöpalveluita, luotettavaa työpaikkaa tai päteviä työntekijöitä etelästä pohjoiseen, tässä olisi sinulle Folka. Me uskomme työelämäntapaan, jossa jokainen saa rakentaa työstään omannäköisensä. Tarkoittipa se sitten pitkiä työsuhteita, lyhyitä pyrähdyksiä, näiden yhdistelmää – tai viiden vuoden seikkaperäisempää urasuuunnitelmaa, me olemme työelämän pitkät ja pätkät.

Folka – Yhdessä työelämässä

Seuraathan meitä myös Instagramissa Folka Rakennus ja Folka Finland.

Jaa tämä työpaikka:

Betonirakentamisen ammattilaisena meillä on kovat kriteerit työntekijöille. Haluamme taata laadun ja tehokkuuden.

Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme ja ammattilaisiin, jotka olemme löytäneet Aallon voimalla.

Jarmo Puoliväli, Tuotantojohtaja, BETSET-YHTIÖT