HSE-henkilöitä Kilpilahteen

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia ja yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Toimeksiantajamme toimii Kilpilahden laitostyömaa-alueella mm. teline- ja putkiasennusten parissa ja etsii kauttamme useita
HSE-henkilöitä Kilpilahteen vastaamaan työsuojelu-/turvallisuusasioista määräaikaiseen työsuhteeseen.

HSE-henkilönä vastaat asennustyöskentelyn sujuvuudesta turvallisuussäännösten mukaisesti, työntekijöiden HSE-perehdyttämisestä, teet turvallisuusasioihin liittyviä havainnointikierroksia ja raportoit niistä. Lisäksi yhteistyö eri sidosryhmien välillä kuten työnjohtajien, asentajien, tilaajayrityksen edustajien jne. kanssa kuuluu tehtäviisi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
– HSE-koulutusta
– aiempaa työkokemusta rakennus-/teollisuusalalta ja HSE-asioiden parissa työskentelystä 
– sujuvaa suomen kielen taitoa, riittävää englannin kielen taitoa
– itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
– tiimityöskentely-/vuorovaikutustaitoja
– hyviä it-taitoja
Tehtävä on 6-12 kk:n määräaikaisuus, ja työsopimus tehdään Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan.
Työaika on pääsääntöisesti klo 7-16.00 välisenä aikana, mutta seisakkiaikoina työvuorot voivat olla 12 tunnin mittaisia, ja työtä tehdään joka päivä. 

Asiakkaamme tarjoaa haasteellisen ja mielenkiintoisen kohteen, jossa työskennellä, mukavan työilmapiirin ja kilpailukykyisen palkan. 

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä ystävällisesti sähköinen hakulomakkeemme. Muistathan liittää mukaan CV:si.  Aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelut ennen hakuajan umpeutumista. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Pirjo Häyhä-Salovaara, puh. 0400 728 748, pirjo.hayha-salovaara@aaltovoima.fi

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio- ja suositteluvideoihin.

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY

Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

 

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.

Jaa tämä työpaikka:

Paras firma missä itse olen työskennellyt. Teillä otetaan myös ihmisenä huomioon ei vaan työntekijänä ja on yleisesti hyvä henki.

Aallon harjalla on siis hyvä ratsastaa loppuun saakka kohti auringon laskua

Aallon pitkäaikainen työntekijä: Kimi Seba Siermala