Hitsaaja/Levyseppä, Järvenpää

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia. Olemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Etsimme asiakasyrityksellemme rautaisia metallialan ammattilaisia hitsaajan/levysepän tehtäviin. Työt alkavat heti, kun sopiva tekijä löytyy ja kyseessä on vakituinen kokopäivätyö.

Työtehtäviin kuuluu mm. TIG-hitsaukset. Tehtävä soveltuu koristehitsaajalle/taitelijalle. Työ tehdään yhdessä vuorossa. Työtä tehdään pienissä sarjoissa, joten kyseessä ei ole liukuhihnatyö. Työssä sovelletaan Teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Hitsausluokkia ei vaadita, mutta aiempi kokemus vaihtelevista hitsausmenetelmistä sekä materiaaleista on edellytys. Piirustustenlukutaito on välttämätöntä ja itseohjautuvuus työnteossa suuri apu.

Työ vaatii tarkkuutta sekä kykyä työskennellä itsenäisesti. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpää on asenne ja motivaatio työn tekemiseen sekä uuden oppimiseen. 

Edellytämme:

  • Kokemusta/osaamista TIG ja MIG-hitsauksesta ja viimeistelystä
  • Piirustustenlukutaitoa
  • Oma-aloitteisuutta

 Tarjoamme:

  • Asianmukaisen korvauksen työstä (vähintään TES)
  • Vakituisen työsuhteen alan kärkeä edustavassa yrityksessä
  • Vaihtelevia työtehtäviä
  • Asiaankuuluvat ja laadukkaat työvarusteet

Kiinnostuitko? Muistathan liittää hakemukseesi mukaan CV, palkkatoive sekä mahdollinen työn aloitusajankohta. Aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelut jo ennen hakuajan umpeutumista.

Lisätietoja työstä antaa henkilöstökonsulttimme 

Henkilöstökonsultti Anna Federley-Kokkonen

+358 50 475 9846

anna.federley-kokkonen@aaltovoima.fi

 

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio ja suositteluvideoihin:

https://www.youtube.com/watch?v=QFkvPVC31cU

https://www.youtube.com/watch?v=TFjqszrbhfY

Löydät meidät myös Facebookista:
https://www.facebook.com/aaltovoima/

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset. 

 

Jaa tämä työpaikka:

Paras firma missä itse olen työskennellyt. Teillä otetaan myös ihmisenä huomioon ei vaan työntekijänä ja on yleisesti hyvä henki.


Aallon harjalla on siis hyvä ratsastaa loppuun saakka kohti auringon laskua

Aallon pitkäaikainen työntekijä: Kimi Seba Siermala