fbpx

LUE: Aalto Henkilöstöpalvelut palvelee täysin normaalisti koronaviruksen aikana

Haemme osa-aikaista kiinteistönhoitajaa Keravalle

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA GroupiaOlemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Kiinteistönhoidolla on suuri merkitys kiinteistöjen toimivuuden, viihtyisyyden ja elinkaaren kannalta. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan tähän. Työkohteet sijaitsevat Keravalle.  

Työ on arkeen sijoittuva osa-aikainen työ. Tässä työssä tarvitaan omatoimisuutta, ahkeraa työotetta sekä vuorovaikutustaitoja.

Tehtäviin kuuluu mm. huolto- ja korjaustöitä.  Työnkuva pitää sisällään teknistä osaamista. Tuntemus paloilmoittimista, iv-laitteista sekä rakennusautomaatiosta on eduksi, kaikkiin työkohteisiin saat kuitenkin kattavan perehdytyksen.

Mikäli sinulta löytyy kiinteistönhoitajan, rakennusalan, talotekniikan, sähköalan tai kone- ja metallialan perustutkinto, ovat ne hyvä pohja tälle työlle.

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si.

Lisätietoja työstä antaa

Anni Koskela 

0503230543 tai 

Nea Räsänen 

0503733611

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio ja suosittelu videoihin

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY

Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

 

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.

Jaa tämä työpaikka:

Betonirakentamisen ammattilaisena meillä on kovat kriteerit työntekijöille. Haluamme taata laadun ja tehokkuuden.

Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme ja ammattilaisiin, jotka olemme löytäneet Aallon voimalla.

Jarmo Puoliväli, Tuotantojohtaja, BETSET-YHTIÖT