CNC-koneistaja, Vantaa

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA GroupiaOlemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Etsimme CNC-koneistajia Vantaalle tuotantolaitokseen. Toivomme sinulta metallialan koulutusta ja/tai aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Työ vaatii tarkkuutta ja kykyä toimia itsenäisesti. Tärkeintä kuitenkin on oma asenne ja motivaatio työn tekemiseen. Tarjoamme sinulle haastavia ja monipuolisia metallityötehtäviä, joiden parissa pääset kehittämään myös omaa osaamistasi. Työturvallisuuskortti ja oma auto katsotaan eduksi.

 

Edellytämme

– Koulutusta ja/tai aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä

– Valmiutta vuorotyöhön

– Itseohjautuvaa otetta työhön sekä kykyä tehdä töitä itsenäisesti

Tarjoamme

– Asianmukaisen korvauksen työstä

– Monipuoliset ja haastavat työtehtävät

– Asianmukaiset ja laadukkaat työvarusteet

 

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si.

Lisätietoja työstä antaa
Henkilöstökonsulttimme Sara Kervinen

+358 50 593 3501
sara.kervinen@aaltovoima.fi

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio ja suositteluvideoihin

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY

Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

 

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.

Jaa tämä työpaikka:

Paras firma missä itse olen työskennellyt. Teillä otetaan myös ihmisenä huomioon ei vaan työntekijänä ja on yleisesti hyvä henki.


Aallon harjalla on siis hyvä ratsastaa loppuun saakka kohti auringon laskua

Aallon pitkäaikainen työntekijä: Kimi Seba Siermala