LUE: Aalto Henkilöstöpalvelut palvelee täysin normaalisti koronaviruksen aikana

Betonielementtien valmistaja, Joensuu

Lakan Betoni -konserni on kotimainen, alun perin vuonna 1965 perustettu perheyritys. Tuotamme kiviainespohjaisia rakennustarvikkeita ja niihin liittyviä palveluita asiakkaidemme tarpeisiin. Lakka tuoteperheeseen kuuluvat kivitalot, harkot, pihakivet, talouskellarit, laastit, tasoitteet, elementit ja valmisbetoni. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat ympäri Suomea neljällä paikkakunnalla: Joensuussa, Lopella, Jalasjärvellä ja Varkaudessa.

Nyt haemme asiakkaallemme Lakka Elementti ja valmisbetoni Oy:lle Joensuun tuotantolaitokselle ELEMENTTITYÖNTEKIJÖITÄ

  • Työt alkavat elokuun alussa 
  • Tehtävä: betonielementtien valmistus. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.
  • Aiempi työkokemus ja talonrakennusalan-tutkinto katsotaan eduksi.
  • Arvostamme hakijassa oma-aloitteisuutta sekä uusien asioiden nopeaa oppimista.
  • Palkkaus: Rakennustuoteteollisuuden TES.

 

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan työn yhden alansa merkittävimmällä toimijalla sekä kilpailukykyisen palkan. Työssä on mahdollisuus kehittyä osaavassa joukossa yhdeksi alan ammattilaiseksi, jos et sitä vielä ole. Tehtävään annetaan kattava perehdytys. Tarjoamme tarvittaessa majoitusmahdollisuuden.

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si.

Lisätietoja työstä antaa Folkan HR-konsultti

Sara Kervinen – +358 50 593 3501 – sara.kervinen@folka.fi

Otiga Finland Oy on osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa toimimme Folka brändin alla, joka on yhdistetty brändeistä Personalhuset ja Aalto Henkilöstöpalvelut . Olemme henkilöstöalan ammattilaisia, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Toimimme nopeasti, mutta haluamme pitää palvelualttiuden korkealla. Kuljemme asiakkaiden sekä työntekijöiden rinnalla ja ratkaisemme haasteet yhdessä. folka.fi
FOLKA – Yhdessä työelämässä.

Jaa tämä työpaikka:

Paras firma missä itse olen työskennellyt. Teillä otetaan myös ihmisenä huomioon ei vaan työntekijänä ja on yleisesti hyvä henki.

Aallon harjalla on siis hyvä ratsastaa loppuun saakka kohti auringon laskua

Aallon pitkäaikainen työntekijä: Kimi Seba Siermala