LUE: Aalto Henkilöstöpalvelut palvelee täysin normaalisti koronaviruksen aikana

Betonielementtien valmistaja, Hyrylä

Etsimme asiakasyrityksellemme vastuuntuntoisia ja huolellisia betonielementtien valmistajia Hyrylään. Tehtävät sisältävät erilaisia vaiheita betonielementtien valmistuksessa, kuten muottien kasaamista, raudoitusta, varustelua, valua, purkua tai viimeistelyä sekä erilaisten koneiden käyttöä.

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen betonielementtien valmistuksesta tai rakennusalan tehtävistä, mutta tärkeintä on motivaatio ja halu oppia. Arvostamme tarkkuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja valmiutta vuorotyöhön. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja tarvittaessa avustamme majoituksen kanssa.

Arvostamme:

– Aikaisempaa kokemusta betonielementtien valmistuksesta ja/tai rakennusalan tehtävistä

– Huolellista ja vastuullista työskentelytapaa

– Tarvittaessa soveltuvuutta vuorotyöhön

Tarjoamme:

– Asiallisen rahallisen korvauksen

– Asuntomahdollisuuden

– Työn, jossa ammattilaiselta ei koskaan lopu hommat kesken

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si.

Lisätietoja työstä antaa Folkan HR-konsultti

Sara Kervinen – +358 50 593 3501 – sara.kervinen@folka.fi

Otiga Finland Oy on osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa toimimme Folka brändin alla, joka on yhdistetty brändeistä Personalhuset ja Aalto Henkilöstöpalvelut . Olemme henkilöstöalan ammattilaisia, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Toimimme nopeasti, mutta haluamme pitää palvelualttiuden korkealla. Kuljemme asiakkaiden sekä työntekijöiden rinnalla ja ratkaisemme haasteet yhdessä. folka.fi
FOLKA – Yhdessä työelämässä.

Jaa tämä työpaikka:

Betonirakentamisen ammattilaisena meillä on kovat kriteerit työntekijöille. Haluamme taata laadun ja tehokkuuden.

Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme ja ammattilaisiin, jotka olemme löytäneet Aallon voimalla.

Jarmo Puoliväli, Tuotantojohtaja, BETSET-YHTIÖT